Vít Bárta v Show Jana Krause: Kdo to neviděl, asi neuvěří

04.09.2010 5:33

Dlouho avizovaná Show Jana Krause na Primě splnila, co slibovala. Vtip a ostré narážky. Premiéru v rudé sedačce v pátek večer obstaral ministr dopravy Vít Bárta, zpěvačka Klára Vytisková a fakír Petr Fiedor.

Vít Bárta v Show Jana Krause: Kdo to neviděl, asi neuvěří

"Ta upřímnost a hlavně přímost mě dost zarazila, na poradách takový nebývá, znám ho jako velmi pragmatického a také tvrdého člověka. Musím říct, že kdybych to neviděl na vlastní oči, asi bych tomu úplně neuvěřil, jaké super vystoupení to bylo."

Těmito slovy komentoval pro ParlamentníListy.cz člen Věcí veřejných, který si přál zůstat v anonymitě.

Vít Bárta, volební manažer vládních Věcí veřejných a zároveň ministr dopravy byl prvním hostem páteční talk-show Jana Krause, která se z veřejnoprávní ČT přesunula na soukromou televizi Prima. Čas i formát ovšem zůstal neměnný.

Bárta zabodoval

Bárta pobavil jak publikum, tak samotného moderátora. "Vy jste se nám rozpovídal a ani mě neposloucháte," zarazil se Kraus v momentě, kdy položil několik otázek, na které jeho host nereagoval, jelikož právě hovořil o svých plánech s ministerskými náměstky.

Kromě popisu svého vztahu s manželkou Kateřinou Klasnovou překvapil Bárta také některými svými výrazy.



"Frnk, frnk a želvy jsou v prdeli," řekl ministr jako příklad toho, když dorazil na úřad a zjistil, že rozpočet není v tom stavu, v jakém měl být. "Co prosím?" ptal se Kraus. "Já jsem teď nerozuměl tomu slovu. V prdeli? Želvy jsou v prdeli, to jste řekl?"

Stejně tak překvapený a se širokým úsměvem na rtech zůstal Kraus po nabídce Víta Bárty o výměně manželek.

Vyměňme Kateřinu za Ivanu, nabídl ministr

"Kdybych já se dostal do politiky, tak by Ivanka taky mohla být místopředsedkyně?" vyzvídal moderátor v souvislosti se svazkem Bárty a Klasnové a její pozicí místopředsedkyně Poslanecké sněmovny.

"Tak si to můžeme vyměnit, vy s tím máte už své zkušenosti, ne?" vypálil hbitě Bárta.

"No, vy mluvíte o výměně manželek? Víte co, dřív, než začala ta reality show, já to měl už odbytý," uzavřel Kraus debatu za potlesku plného sálu.

Foto: Repro TV Prima

V souvislosti s Vítem Bártou:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

"K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

21:05 "K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

ROZHOVOR Marketing může sloužit k boji o moc. Vydatně mu v tom pomáhají moderní technologie. Díky je…