Se svým psem debatuji, se slimáky to neumím, vzkázal Paroubek ODS

05.03.2010 14:02

Šnečí antikampaň přešel Jiří Paroubek s humorem. Chtělo by to ale také něco pozitivního, nabádá předseda ČSSD občanské demokraty.

Se svým psem debatuji, se slimáky to neumím, vzkázal Paroubek ODS

Občanští demokraté natiskli žertovné billboardy, na kterých jejich rival Jiří Paroubek zápasí proti plžům či proti poplatkům u veterináře. „Myslíte ty plakáty se slimáky? A taky s nějakými pejsky tam něco bylo, ne? ODS prostě není schopna ničeho konstruktivního," řekl předseda ČSSD ParlamentnímListům.cz.

"Kdyby předvedli program, tak bych to uvítal, aspoň by bylo s čím debatovat. Se slimáky a s pejsky debatovat nedokážu. Se svým psem ano, to se přiznám, že někdy s ním debatuji docela rád... už taky proto, že se nemůže bránit," vzpomněl si na fenku baseta Tony.

Mluvčí ODS Petr Kupka redakci ParlamentníchListů.cz vysvětlil, že se v případě padesátky billboardů jedná o vtip, který má parodovat předvolební sliby sociální demokracie. Podle Kupky dá navíc strana prostor tvořivosti svých příznivců, kteří mohou do Polygonu zasílat vlastní náměty, jak dále sliby sociálních demokratů zesměšnit.

ČTĚTE TAKÉ:
Paroubek zápasí se šneky, vtipkuje ODS
ODS uvádí: Vytvoř svého Paroubka, nejlepšího otiskneme 

Něco pozitivního, prosím

"Já si myslím, že by pánové měli začít vnímat to, že v posledních týdnech jsou vnímáni jako zcela destruktivní strana. Provádějí obstrukci, dokáží jenom urážet," míní Paroubek.

"Myslím, že by to chtělo něco pozitivního, ale nechci jim radit, mně to v zásadě vyhovuje," pochvaloval si náskok sociální demokracie v předvolebních průzkumech.

Podle svého šéfa Lidový dům odvetu za šneky a veterinární ordinaci nechystá. „Já myslím, že ne. Jediné co chystáme je, aby se lidé dozvídali o našich názorech a o našem programu," uzavřel předseda ČSSD.

Plakáty z kampaně ODS namířené proti Jiřímu Paroubkovi



Foto: Archiv ODS

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jan Černý

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To Rakušan nechtěl: Ve věci migrace úder z nečekané strany

13:22 To Rakušan nechtěl: Ve věci migrace úder z nečekané strany

Ministr vnitra Vít Rakušan neříká české veřejnosti pravdu o migračním paktu. Tvrdí to už i koaliční …