Za sexy mozkem si stojím. Řekla bych to zas, míní Paroubková

13.05.2010 12:44

Výraz sexy mozek, za nějž se manželce šéfa ČSSD Jiřího Paroubka smějí, nepovažuje Petra Paroubková za něco, co by chtěla odvolat. „Já si za tím výrokem stojím a pořád si to o manželovi myslím,“ pronesla Paroubková v pořadu televize Barrandov Politická střelnice.

Za sexy mozkem si stojím. Řekla bych to zas, míní Paroubková

Humoru je prý u Paroubků doma hodně. Jak Jiří Paroubek, tak jeho choť Petra si v něm údajně báječně ladí. Platí to i v případě výroku o sexy mozku.

"Jemu se to líbilo, protože má rád způsob mé mluvy a můj humor, určitě ho to nepobouřilo. Já si za tím výrokem stojím a pořád si to o něm myslím," řekla o svém muži Paroubková.

Jak k tomu podotkla, má ráda nadsázku a používá různé bonmoty. „Protože jsem lingvista, tak si ráda hraji s jazykem. Určitě bych to řekla zas, akorát nevím, jestli takhle na veřejnosti," vysvětlila dále manželka šéfa socialistů.

Petra a Jiří Paroubkovi se vzali v roce 2007, dcera Margarita se jim narodila loni. Paroubková se živí jako překladatelka, hovoří například dobře anglicky, rusky a řecky. Jak uvedla v pořadu moderovaném Zuzanou Bubílkovou, vydělává víc než její manžel a tím také popírá, že by si Jiřího Paroubka brala kvůli penězům.

„Manžel by si musel vzít zištně mě, vydělávám a vydělávala jsem víc než on, nastěhoval se ke mně, takže je v podstatně mým neplaceným nájemníkem. V našem případě by to muselo být zištné spíš od něj než ode mě," uvedla Paroubková.

Na „mateřské" byla prý pouze tři měsíce. „Nepracovala jsem pouze tři měsíce. Do práce jsem se vrátila v polovině února," upřesnila pak pro server iDnes.cz Paroubková, která na mateřskou nikdy nenastoupila, stejně tak nepobírala ani rodičovský příspěvek.

Pořad Zuzany Bubílkové Politická střelnice, kde byla hostem choť předsedy ČSSD, TV Barrandov odvysílá v pátek.

Čtěte také:
Z Paroubkové se v Reflexu stala socialistická Afrodita

Foto: Hans Štembera

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: olb

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

22:12 Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výuce o genderu ve školách.