TOP 09 nijak nepřestřelila, tvrdí marketingový expert

14.05.2010 15:56

Marketingový expert Jakub Horák si myslí, že TOP 09 rozesíláním složenek na zaplacení dluhu 121 tisíc korun nijak významně nepřestřelila. „Senioři, kteří to nepochopili, stejně nejsou voliči TOP 09,“ podotkl Horák pro Český rozhlas.

TOP 09 nijak nepřestřelila, tvrdí marketingový expert

Předvolební složenka vypadá na první pohled jako skutečná složenka, byť u doprovodného textu je vidět logo TOP 09. Někteří lidé ale zjevně nepochopili, že jde o předvolební agitaci a údajně hrozí TOP 09 trestním oznámením.

„Myslím si, že touto kampaní TOP 09 určitě nepřestřelila. Z kampaně je patrné, že strana přejímá od ODS pozici pravicového lídra a její boj. Senioři, kteří to nepochopili, stejně nejsou voliči TOP 09 a tak z marketingového hlediska není kampaň chybná," řekl pro Radiožurnál marketingový expert Jakub Horák.

„Efektem tohoto tahu je připomenout veřejnosti, že tento dluh je problém. Tyto příběhy pouze zvýší mediální zájem o kampaň," uvedl Horák.

Jak dále zmínil, pravdou je, že Česká republika takovýto státní dluh opravdu má. „To jsou veřejně dostupné informace, které mohou bez problémů získat i ti překvapení lidé."

Horák je také přesvědčen o tom, že není na čem postavit trestní oznámení. „To nejhorší, co se může stát je to, že dotyčný dojde na poštu, aby se zeptal, komu má peníze poslat. A tam mu to vysvětlí. Nejedná se o podvod," vysvětlil.

V souvislosti s případem se navíc objevily i zprávy, že někteří senioři se po obdržení složenky psychicky zhroutili. „Myslím si, že ty zprávy budou přehnané. Pokud vím, někdo možná dostal šok, ale nikdo nedostal infarkt," dodal marketingový expert.

Čtěte také:
Suverenita podala trestní oznámení na Kalouska, ten si dělá legraci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: olb

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

30 000 Kč pokuta za zákaz Ukrajincům. Mezitím další rvačka. „Policie ČR nepřijela.“

8:46 30 000 Kč pokuta za zákaz Ukrajincům. Mezitím další rvačka. „Policie ČR nepřijela.“

Ukrajincům vstup zakázán, demolují nám diskotéku. Tak se nedávno vyjádřil IMC Music Club ve východoč…