Koller v klipu Vyměňte politiky: Langer a Paroubek kamarádí s vrahy

18.05.2010 19:30

Iniciativa Vyměňte politiky.cz zveřejnila video, ve kterém zpěvák David Koller varuje občany, aby nevolili Jiřího Paroubka, Ivana Langera ani Jana Kavana. Je to další z řady apelů, kterými slavné osobnosti připomínají, že politici by měli pracovat pro lidi a ne naopak.

Koller v klipu Vyměňte politiky: Langer a Paroubek kamarádí s vrahy

„Pojďte počítat. Langer: kamarádí se s vrahama, jezdí s nima na dovolenou. Spisovatel Paroubek se kamarádí s vrahama, střílečka na mejdanu. Agent Kato Kavan: zapomenutá igelitka plná prachů ve vlastním sejfu a jeho pobočník ještě sedí za pokus o vraždu," říká Koller v klipu.

Pro server iDnes.cz uvedl, že je to jeho osobní názor, protože už by chtěl vyměnit ten „zapáchající rybník. „Teď je ta nejlepší příležitost jít k urně a hodit tam list pro někoho, koho si vážíme," řekl a dodal, že se nebojí žalob ani výhružek.

Na Kollerovo video reagoval Ivan Langer: „Tak to fakt nevím, jestli si mě David Koller s někým nespletl. S žádnými vrahy se opravdu nekamarádím a nikdy jsem se nekamarádil."

Podle Davida Seiberta ze sdružení Vyměňte politiky je toto poslední spot se známou osobností. Před volbami vyjde ještě jedno video, které se bude skládat ze všech vydaných apelů.

Čtěte také:


Foto: screen Vymentepolitiky.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vfe

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Moravský espéďák: Rusko už za dva roky nebude existovat. Psali analytici z USA

20:17 Moravský espéďák: Rusko už za dva roky nebude existovat. Psali analytici z USA

Moravský kandidát SPD a Trikolory do Evropského parlamentu Boris Latýn ve svém komentáři zmiňuje ana…