Šlégr před dilematem: Hokej, nebo sněmovna?

29.05.2010 11:59

Volby budou zřejmě ve Šlégrově životě znamenat velký zlom - díky nim se totiž stane poslancem. Je však také možné, že křeslo ve sněmovně odmítne.

Šlégr před dilematem: Hokej, nebo sněmovna?

Hokejista a dvojka na ústecké kandidátce sociálních demokratů Jiří Šlégr bude zřejmě po volbách stát před velkým dilematem. Podle předvolebních průzkumů se po nich totiž stane poslancem, zároveň ale bude mít možnost věnovat se klíčové funkci v hokeji, sportu, který ho provázel celým životem.

Podle kouče hokejové repreztace Aloise Hadamczika je totiž na seznamu vytipovaných posil do tohoto týmu. Mluví se o něm jako o možném manažerovi české reprezentace.

Atraktivní nabídky

Obě lákavé nabídky ale Šlégr přijmout nemůže, časově by totiž agendy nedokázal skloubit. Sociální demokraté si ale nepřipouští, že by hokejista post poslance případně mohl odmítnout.

"Jiří Šlégr se chce z pozice poslance věnovat práci na strategii podpory sportu. Představa je, že by to bylo pod premiérem na Úřadě vlády," popsal pro Lidové noviny plány, které strana se Šlégrem má, šéf PR sekce ČSSD Petr Dimun.

Více čtěte:

S Jágrem se o politice bavíme často, říká Šlégr

Foto: cssd.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jas

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Snídáte špatné věci. EU vám zařídí nápravu

8:44 Snídáte špatné věci. EU vám zařídí nápravu

„Co snídáte?“ Právě tuto otázku si položili v uplynulých dnech poslanci Evropského parlamentu (EP) a…