Mirek Topolánek se oženil s přítelkyní Lucií Talmanovou

03.06.2010 17:30

Předseda ODS Mirek Topolánek si podle informací serveru Týden.cz vzal matku svého tříletého syna Lucii Talmanovou.

Mirek Topolánek se oženil s přítelkyní Lucií Talmanovou

Mirek Topolánek si Lucii Talmanovou vzal tři měsíce po rozvodu se svou bývalou manželkou Pavlou. Svatba proběhla v hotelu Aria na Starém Městě pražském. Na svatbu byl pozván i Ivan Langer a to přesto, že v poslední době Langer Topolánka prostřednictvím médií kritizoval.

Nevěstě to moc sluší, řekl Langer

"Ano, uvnitř je svatba, ale nemohu říct, kdo jsou novomanželé. Jen vám mohu prozradit, že to nevěstě moc sluší," smál se Langer na fotografy Blesk.cz, když vyšel na okamžik před hotel a dodal: "Také mohu říct, že malému synovi novomanželů přeju hodně štěstí."

Svatba měla proběhnout v naprostém utajení, shodou okolností v den, kdy celý showbyznys a tudíž i novináři upřeli zrak na loučení se zesnulým zpěvákem Petrem Mukem, který zemřel minulý týden.

ParlamentníListy.cz se pokoušely zjistit ze svatby novomanželů více, avšak neúspěšně. Nezvedali telefon a neodpověděli ani na sms.

S Pavlou se prý brát musel

Mirek Topolánek se ženil poprvé v květnu 1979. Deník Blesk k tomu dodává, že se tehdy ženit musel. Jeho tehdejší přítelkyně Pavla byla totiž těhotná. Manželství jim vydrželo poměrně dlouho - trhliny se objevily až v roce 2006. Topolánek se totiž v té době zamiloval do své stranické kolegyně a nynější manželky Lucie.

O jejich vztahu vědělo jen jejich nejbližší okolí. Topolánek totiž navenek stále působil jako vzorný manžel. S rodinou a manželkou Pavlou dokonce před červnovými parlamentními volbami před čtyřmi lety pózoval na billboardech ODS. Vztah s Lucií se provalil až o několik měsíců později  - v srpnu téhož roku. Tehdy média zveřejnila fotografií z romantické večeře Topolánka s Talmanovou.

S Talmanovou tehdejší šéf ODS začal žít v lednu 2007.  V červenci se jim pak narodil syn Nicolas. Topolánek se ale dlouho nemohl se ženou Pavlou domluvit na rozvodu. Důvodem byly majetkové spory. Jejich manželství skončilo až v únoru toho roku.


Čtěte také:


Fotokoláž:Hans Štembera

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mab

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

14:01 Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

Nejsou banány a jejich cena roste. V plzeňském supermarketu došla leckterým Čechům slova, případně v…