Hit letošních prázdnin: Tábory s parodií Václava Moravce

05.06.2010 20:23

S odkazem na velkou popularitu diskuzního pořadu Otázky Václava Moravce vznikl námět pro celotáborovou show. Organizátoři na ni zvou teenagery ve věku 14 - 19 let. Václav Moravec připustil, že táborové klání osobně navštíví, pokud nepůjde o žert.

Hit letošních prázdnin: Tábory s parodií Václava Moravce

"Volná improvizace na diskuzní pořad Otázky Václava Moravce - politické strany, volební mítinky..." tak organizátoři letního táboru v rekreačním středisku Vestec, které se nachází na horním toku Slapské údolní nádrže, zvou všechny zájemce o nový druh zábavy.

"Jestli hledáš pořádnou zábavu na léto s novými přáteli a originálním programem, tak pojeď právě s námi! Akce je určena mladým lidem, kteří se již necítí být dětmi a touží strávit část léta ve společnosti svých vrstevníků," nabádají organizátoři dále. Jako zlatý hřeb pobytu pak mluví o zábavném cyklu Volby 2010.

Celotáborová hra je podle informací ParlamentníchListů.cz vtipná parodie na námět politických střetů. Volná improvizace na diskuzní pořad Otázky Václava Moravce má obsáhnout jak politické strany, tak volební mítinky. Vedle této hlavní hry je součástí tábora i klasická zábava pro děti.

Možná přijde i Václav Moravec

Moderátor Václav Moravec na informace k chystanému letnímu programu na sociální síti Facebook připustil, že by se Voleb 2010 rád zúčastnil.

"Prý půjde o parodii na námět diskusního pořadu Otázky VM. Budou tam politické strany nebo volební mítinky, kterých se budou děti účastnit. Přemýšlím, že pokud to není žert, tak bych se snad na takový dětský tábor i jel podívat."

Otázky Václava Moravce vysílá ČT každou neděli. V rámci předvolebních speciálů proběhlo čtrnáct diskuzí s lídry politických stran v krajích. Podle informací ČT vidělo speciál OVM celkem 7 milionů lidí. Na 7 tisíc jich pak bylo přímo v sálech.

Více:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…