Paroubek se vrací na obrazovku. Bez cenzury, říká ČSSD

04.08.2010 17:26

Bývalý předseda sociální demokracie a zkušený politický bojovník Jiří Paroubek se vrací. Jeho comeback uvidíme podle informací ParlamentníchListů.cz v neděli v televizních Otázkách Václava Moravce. A politik přezdívaný „buldozer“ se zřejmě opře do všech. Tedy i do sociální demokracie, kterou často kritizuje na Facebooku. V Lidovém domě jsou však klidní a rozhodně nemíní Paroubka před jeho televizním vystoupením kontaktovat.

Paroubek se vrací na obrazovku. Bez cenzury, říká ČSSD

Hlavní volební manažer oranžové strany, Jan Hamáček se zasmál dotazu ParlamentníchListů.cz, zda strana bude instruovat svého expředsedu, co má říkat. „Určitě jej nebudeme instruovat, pan poslanec Paroubek je velice zkušený politik, takových debat absolvoval už hodně. Určitě se jej nepokusíme nijak ovlivňovat, ani jej nebudeme kontaktovat. I když vím kam míříte," řekl Hamáček.

Instrukce nebudou
Paroubek se několikrát pustil na svých stránkách na Facebooku do kritiky sociální demokracie. „Má na současné vedení sociální demokracie svůj názor. My jsme demokratická strana a nikomu jeho názor neupíráme. Já ho naopak respektuji. Takže si samozřejmě může v té debatě říkat, co chce. Že nás nebude chválit mi je ale jasné," vysvětlil poslanec Hamáček.

Paroubkovu účast v Otázkách Václava Moravce zatím nepotvrdil mluvčí ČT Ladislav Štícha. „Já vám to nemohu potvrdit. Informaci, kdo bude v nedělní debatě zveřejňujeme v pátek," sdělil.

Čtěte také:
Paroubek vztekle popsal, co mu Pitr v roce 2005
Čtyřhra o ČSSD: Onderka s Haškem proti Sobotkovi s Rathem

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš Urban

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

14:01 Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

Nejsou banány a jejich cena roste. V plzeňském supermarketu došla leckterým Čechům slova, případně v…