Tvrdík zuří: Brožová nedostala na honorářích ani korunu

18.08.2010 18:11

Manažer letošní sněmovní předvolební kampaně ČSSD Jaroslav Tvrdík se rozčílil nad informací, že herečka a zpěvačka Kateřina Brožová vydělala na kampani strany za svá vystoupení více než milion korun. „Je to lež", uvedl pro server lidovky.cz.

Tvrdík zuří: Brožová nedostala na honorářích ani korunu

"Od doby, kdy za nás Kateřina Brožová přijala kandidaturu, tak už si žádné honoráře u ČSSD neúčtovala," uvedl Jaroslav Tvrdík. Doplnil, že strana herečce vyplácela jen cestovní náklady.

Nejmenovaný zdroj má jméno?

S informací přišel deník Blesk s tím, že o horentních příjmech za kampaň byl informován nejmenovaným zdrojem, který se podílel na přípravách kampaně. Otazník nad tímto zdrojem nicméně vzbuzuje fakt, že autorkou článku je bývalá mluvčí ČSSD Květa Kočová.

"Kateřina Brožová v kampani do Poslanecké sněmovny v roce 2010 neúčtovala ČSSD žádný honorář. Informace o odměně ve výši 1.050 milionu korun je nesmyslná a nepravdivá a stejně lživé jsou i další informace zmíněné v článku," reagoval pobouřeně pro server lidovky.cz i ústřední tajemník ČSSD Jiří Havlíček.

Samotná herečka se ke kauze zatím nevyjádřila. Jiří Paroubek, který se s Brožovou osobně přátelí, odkázal právě na Tvrdíka. "Já s tím nemám vůbec nic společného," řekl pouze.

Foto: Hans Štembera

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ova

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…