J. X. Doležal: Prohnilost Kopřivy ukázala už represe u marihuany

03.09.2010 13:12

Do nečekané souvislosti dal publicista J. X. Doležal v článku pro Reflex.cz vyhazov náměstka Kopřivy z ministerstva obrany a represívní postoj k marihuaně.

J. X. Doležal: Prohnilost Kopřivy ukázala už represe u marihuany

Represívní postoj k marihuaně obvykle signalizuje nějakou charakterovou vadu. Tuto svou myšlenku dokládá novinář Jiří X. Doležal na situaci z poloviny devadesátých let, kdy jistý poslanec Pavel Severa s dalším lidovcem Jaroslavem Kopřivou prosazovali trestnost držení marihuany. Mohutnou propagaci drogové represi dělal jistý inženýr Jiří Vacek.

Brzy se ukázalo, že ušlechtilý represionista Vacek nemá ani maturitu. „Vzdělání si vymyslel, aby mohl lépe bojovat proti drogám, což ho velice lákalo, neboť byl nějakou dobu závislý na heroinu a měl od té doby na drogy vztek. Tím se prokázalo, že represionisté lžou," píše Jiří X. Doležal pro Reflex.cz.

Kopřiva přikrádal, Severa má strašlivé výpadky paměti

Je známo, že kdo lže, ten i krade. „Jak čas oponou trhnul, vyšlo najevo, že další apoštol represe, Jaroslav Kopřiva, na ministerstvu obrany přikrádal na minometech. Tedy - o tom, že přikrádal na minometech, se již ví, zda a kde přikrádal jindy, není naše redakce informována. Takže totální mravní prohnilost stávajících represionistů je prokázána," libuje si JXD.

Spojil se proto s apoštolem takzvané Severovy novely, která kdysi zavedla trestnost držení i marihuany pro vlastní potřebu, panem Pavlem Severou (KDU-ČSL - TOP 09), a zeptal se ho, proč všichni represionisté skončili jako usvědčení lháři a zloději. „Odpověděl, že on přece není žádný represionista a že se Severovou novelou nemá nic společného. Takže by mě fakt zajímalo, jaké drogy užívá, že má tak strašlivé poruchy paměti," uzavírá Jiří X. Doležal.

Čtěte také:

Zakázku by pojistil můj nástupce Severa, sliboval Kopřiva 

Nečas s Kalouskem v další mediální přestřelce. Kvůli Kopřivovi 

Topolánek: Být tehdy ministrem obrany, Kopřiva by letěl 

Foto: sibik.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jih

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Smazal jsem to, omluva nebude, běžte do p*dele.“ Novotný kauzu s rakovinou rozmázl

22:30 „Smazal jsem to, omluva nebude, běžte do p*dele.“ Novotný kauzu s rakovinou rozmázl

Doslova bouři vyvolal řeporyjský starosta Pavel Novotný poté, co prohlásil, že nemocná dcera Felixe …