Pátrání po Aničce pokračuje i v listopadu. Stále bezvýsledně

01.11.2010 13:08

Stejně jako v uplynulých dnech a týdnech pokračuje i nyní pátrání po zmizelé 11leté dívce z pražských Bohnic. Stále bez výsledku.

Pátrání po Aničce pokračuje i v listopadu. Stále bezvýsledně

Pátrání pod devítileté Aničce Janatkové, která 13. října zmizela v pražské Troji, stále pokračuje. Ani po rozsáhlých pátracích akcích ale policejní a kriminalistické vyšetřování nepřineslo žádný výsledek.

Víc rojnic už ne

"Kriminalisté se do oblasti pražské Troje opakovaně vracejí, ale nejde už o pátrací akci s masivním nasazením v podobě rojnice, spíše je to prověřování konkrétních poznatků, informací a indicií odvíjejících se samozřejmě i od postupu ve vyšetřování," popsala mluvčí policie Andrea Zoulová postup sboru.

Po dívce již více tři týdny pátrají desítky vojáků, hasičů i psovodů, zatím však našly pouze batoh a láhev s pitím a pravděpodobně i Aniččiny klíče.

"Jsme připraveni nasadit techniku i služební psy, kdekoliv by to bylo zapotřebí, a to nejen v oblasti Troje," upozornila Zoulová. Pátrání se však podle ní zatím zřejmě do jiných oblastí nepřesune.

Obviněný je na svobodě

V souvislosti s dívčiným zmizením policisté asi před deseti dny obvinili z trestného činu zbavení osobní svobody jedenačtyřicetiletého muže. Soudce ale zamítl jeho vazbu a muž je tak svobodě.

Minulý týden policie vyhlásila na případ informační embargo. Podle vyšetřovatelů totiž informování o podrobnostech pomáhá případnému pachateli a policistům znesnadňuje práci.

Více čtěte:

Anička je už nejspíš mrtvá, domnívá se detektiv

Proč hledali Aničku slovenští psovodi? Máme přece svoje

Foto: Marie Sýkorová

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jas

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

14:01 Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

Nejsou banány a jejich cena roste. V plzeňském supermarketu došla leckterým Čechům slova, případně v…