Adamovská a John: U štědrovečerního stolu spolu nebudou

07.12.2010 11:42

REVUE Několikanásobný pár roku letošní Vánoce pohromadě neprožije. Letošek přinesl Radku Johnovi nejen raketový vzestup do nejvyšší politiky, ale i rozvod po oznámení o nemanželské dceři.

Adamovská a John: U štědrovečerního stolu spolu nebudou

Veřejnost v nich léta viděla ideální dvojici, a tak byli Zlata Adamovská a Radek John v minulosti nejednou vyhlášeni párem roku. „Nikdo se nás na nic neptal. Zařadili nás do ankety a pak zavolali, že jsme vyhráli," upozornila oblíbená herečka ve své autobiografické knize, že pro svou popularitu mezi lidmi nic navíc dělat nemuseli.

Letošní rok však soužití slavného páru ukončil. Ještě předtím, než se Radek John stal ministrem vnitra, přiznal veřejně nemanželskou dceru a následně se s dlouholetou životní partnerkou rozešel. Proto po letech prožijí Vánoce odděleně. „U štědrovečerního stolu s námi Radek sedět nebude. Ale už se k tomu nechci vracet. Mám to vyřešené. Vztahy mezi námi jsou dobré a už jsem k tomu řekla vše, co jsem chtěla," uvedla Adamovská pro magazín TV Star.

Dále čtěte:
Adamovská: Budu volit VV, i když mě John podváděl s Wolfovou

Na Štědrý večer se na Adamovskou může John podívat v televizi

Přesto nezakryje, že jí druhý životní partner zasadil nevěrou hodně těžkou ránu. „Se svým prvním manželem Vadimem mám dobrý přátelský vztah. V případě Radka je ale přátelství asi silné slovo. Ráda bych, aby Radek byl můj dobrý kamarád," dala herečka ve své autobiografii najevo, že volné manželství s nynějším ministrem vnitra rozhodně nechápala tak, že by si měli navzájem respektovat milence.

„Tady přece nejde v první řadě o nevěru, ale o to, že léta lhal. Bude muset lidem dokázat, že to se svou novou prací, tedy politikou, myslí vážně. Dát voličům najevo, že je nechce zklamat. Držím jim palce, aby je nezklamal, tak jako mě," posteskla si Adamovská, kterou si lidé budou moci na Štědrý večer pustit do domácností při sledování televizní pohádky Peklo s princeznou.

K věci:

Co se stalo po křtu knihy Zlaty Adamovské? Napadly ji čtenářky 

Adamovská brání Johna: Radek je bezchybný, novináři mu škodí 

Adamovská o Johnovi: Přítel asi ne, spíš kamarád 

Foto: Hans Štembera

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jih

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Fialovy granáty. 1000 dolarů marže? Babišovo výbušné video

18:40 Fialovy granáty. 1000 dolarů marže? Babišovo výbušné video

Předseda hnutí ANO Andrej Babiš nepřestává ve své kritice vlády Petra Fialy (ODS); vzal si na mušku …