Večerní program? Bílý ledničkový sex, přiznal Nečas

09.01.2011 19:32

Podle šéfa vlády je jedním z jeho nejhorších nešvarů nepravidelná strava. Kvůli té již prý za dobu svého premiérování ztloustl.

Večerní program? Bílý ledničkový sex, přiznal Nečas

Premiér Petr Nečas (ODS) si stěžuje, že za dobu, co působí v čele české vlády, mu přibylo nejen odpovědnosti, ale i kil navíc. Kvůli své pracovní vytíženosti a nepravidelné stravě prý totiž dokonce ztloustl.

"Trošku jsem přibral," sdělil víkendovému magazínu deníku Právo s tím, že důvodem je skutečnost, že přes den nemá na jídlo čas, a tak vše dohání po večerech. "Doháním to večer bílým ledničkovým sexem, jak se tomu říká," přiznal v rozhovoru Nečas s tí, že ledničku bílí systematicky.

Od zeleniny až po maso

"Začnu samozřejmě zeleninou, ale přes sýry se bohužel dostanu i k více sytým jídlům," přiznal v rozhovoru šéf české vlády.

Ten přiznal, že ač je po pracovním dnu hlavy českého kabinetu unavený, ještě večer studuje různé pracovní materiály. Nečas tak chodí spát velmi pozdě, vstává však již okolo půl sedmé, aby stihl své dcery u snídaně. "Momentálně jsem spíš genetický hybrid sovy a skřivana," uvedl s úsměvem.

A v rozhovoru přišla řeč právě i na jeho potomky. Ti podle něho žádné politické ambice nemají. "Mají úplně normální zájmy a normální kamarády," sdělil Právu Nečas s tím,  že na dětech se mu líbí, že se chtějí prosadit ve "svých" oborech.

To jim šéf vlády velmi schvaluje. Na roli dědečka, do níž by jej již mohl uvést některý ze synů, však ještě příliš připravený není. "Přiznám se, že jsem nad tím nikdy nepřemýšlel," uzavřel Nečas s tím, že ve svých potomcích pořád vidí malé děti.

Více čtěte:

Foto: Hans Štembera 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jas

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Porucha u KB: Klient učinil bance nabídku, jakou ještě nezažila

11:12 Porucha u KB: Klient učinil bance nabídku, jakou ještě nezažila

Kdo se chtěl v pondělí dostat k penězům na svém účtu u Komerční banky, ten ji s největší pravděpodob…