Dimun odhaluje Haška: Ne bijec Paroubka, ale populista

17.01.2011 7:08

Podle bývalého šéfa marketingu a PR ČSSD Petra Dimuna je tato strana v současnosti opředena řadou mýtů. Dimun je tak chce vyvrátit.

Dimun odhaluje Haška: Ne bijec Paroubka, ale populista

Bývalý šéf marketingu a PR ČSSD Petr Dimun se na webu Vaševěc.cz snaží vyvrátit tři mýty, které se podle něho rozvířily kolem současného dění ve straně, respektive vztahu jejího exšéfa Jiřího Paroubka a jihomoravského hejtmana Michala Haška, který se velmi pravděpodobně stane šéfem budoucím.

Hašek stál za Paroubkem

Za první mýtus Dimun označil vnímání Michala Haška coby "paroubkobijce."  "Michal Hašek nebyl nikdy žádným hlasitým odpůrcem stylu a obsahu politiky Jiřího Paroubka. Minimálně do té doby, než opustil post šéfa poslaneckého klubu a stál se hejtmanem, byl dokonce základním kamenem politiky Jiřího Paroubka," napsal na stranickém webu Dimun s tím, že to byl v jistých dobách právě Hašek, kdo byl ochotný Paroubka jako jeden z mála hájit třeba v televizních debatách.

SLEDUJEME téma volba předsedy ČSSD

Celý text Petra Dimuna ZDE

Dalším mýtem, který se kolem současného dění v ČSSD rozproudil, je podle Dimuna skoncování s kmotrovstvím v souvislosti s událostmi, které proběhly v partaji na severu Čech.

Whisky pro Housku

"Pokud Michal Hašek na jedné straně mluví o „významném signálu o proměně" v ústecké ČSSD a na straně druhé pošle na oslavu této „proměny" pětilitrovou lahev whisky Chivas Romanu Houskovi, který otevřeně mluví o tom, že jeho chomutovská organizace je stejně tak velká, jako ta karlovarská, pak tím vyslal signál především on sám o sobě a o tom, jak politiku pojímá," vyjádřil opisem svůj názor na Haškovy kvality Dimun.

Ten za třetí mýtus označil představu, že právě Hašek nastartuje radikální proměny v rámci ČSSD. "Poslední týdny i tento víkend ukázaly, že jeden z hlavních bodů Desatera Michala Haška dostává povážlivé trhliny. Jedná se především o ten z příslibů Michala Haška, že politika ČSSD pod jeho vedením nebude populistická," napsal na Vašívěci.cz Dimun s tím, že právě Haškův způsob rozesílání zpráv například přes PR agentury napovídá opaku.

Více čtěte:

Dimun: Zruší Ústavní soud pražské volby?

Foto: Hans Štembera

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jas

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Akce zakázána. Ne zrušena, zakázána. Dvojka Konečné terčem cenzury. Pátrali jsme

9:25 Akce zakázána. Ne zrušena, zakázána. Dvojka Konečné terčem cenzury. Pátrali jsme

Akce zakázána. Doslova. Plzeňsko je, zdá se, „průkopníkem“ praxe, kterou najdeme možná v padesátých …