Engel a Šnajdr u Jílkové nebudou. Kvůli zranění moderátorky

02.02.2011 9:19

Kvůi těžkému zranění páteře skončila moderátorka ČT Michaela Jílková v nemocnici a dočasně musela zrušit i natáčení svého pořadu Máte slovo.

Engel a Šnajdr u Jílkové nebudou. Kvůli zranění moderátorky

Náledí přináší problémy nejen silničářům a řidičům, ale trápí také chodce. Na chůzi po kluzkém povrchu doplatila také moderátorka Michaela Jílková. Ta si v pondělí zlomila obratel a nevyhne se tak možná ani operaci páteře.

Kvůli zranění Jílková skončila v motolské nemocnici. Zde se sešlo i lékařské konzilium, které má rozhodnout, zda je operace páteře nutná.

Zlomený obratel je přitom během dvaceti let, kdy se Jílková věnuje moderování, prvním zdravotním problémem, který ji donutil práci omezit.

Natáčení ruší poprvé za 20 let

"Za dvacet let moderátorství jsem nezrušila ani jedno natáčení. Moderovala jsem v horečkách, se zlomeným palcem," svěřila se moderátorka deníku Blesk. Překážkou pro výkon její práce bylo tak až vážné zranění páteře, které jí znemožňuje jakýkoliv pohyb.

"Ležím jen na boku, beru léky proti bolesti a pořád jen čekám," sdělila deníku Jílková. Tu kromě zdravotních potíží trápí právě zejména tým jejího pořadu. "Mám o ně obavy, nebudou mít práci. A co diváci?" posteskla si moderátorka.

Její diskuzní pořad Máte slovo vysílá každý čtvrteční večer Česká televize. V tomto týdnu měli být jejími hosty předseda LOK Martin Engel a bývalý náměstek ministra zdravotnictví Marek Šnajdr.

Engel i Šnajdr mají volno

Téma práva či vydírání lékařů, o kterém měla Jílková s diváky i hosty diskutovat, tak prozatím zůstane otevřené. Zatím totiž není jasné, kdy se moderátorka na televizní obrazovky vrátí.

Michaela Jílková je česká novinářka a rozhlasová i televizní moderátorka. Pracovala mimo jiné v Československém rozhlase, Československé televizi či deníku MF Dnes. Na TV Nova moderovala diskuzní pořad Kotel, na nějž v České televizi navázal právě publicistický pořad Máte slovo.

Více čtěte:

Foto: ceskatelevize.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jas

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

10:21 To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

„Konečně se lidi chytili a začínají se pěkně udávat. Napráskali řezníka, co nadával na Ukrajince, a …