Jílková přijela do televize sanitkou. Čeká ji střet Engela se Šnajdrem

17.02.2011 18:59

UVNITŘ FOTO Moderátorka Michaela Jílková i po těžkém úrazu bude moderovat diskusi, která se týká právě ukončené akce Děkujeme, odcházíme. Do studia jí přivezla sanitka.

Jílková přijela do televize sanitkou. Čeká ji střet Engela se Šnajdrem

Michaela Jílková každý čtvrtek moderuje diskuzi Máte slovo. Po úrazu obratle musela dva díly oželet. Nyní se však do studia vrací. Na Kavčí hory jí ale musela přivést sanitka.

"Je mi dobře, jediná potíž je, že nemůžu sedět. Do televize mě povezou sanitkou, protože se můžu přepravovat jen vleže. Také v šatně budu mít připravené lůžko. Při moderování mě bude limitovat, že budu mít na sobě korzet a pohybovat se jen o berlích. To bude pro mě citelné omezení, protože jsem zvyklá a mám ráda volný pohyb a volnou gestikulaci. Ale ráda improvizuji, a tak se na to těším. Bude to pro mě nová zkušenost, už jsem moderovala během osmého měsíce těhotenství, teď tedy o berlích," vysvětlila ParlamentnímListům.cz Jílková, proč se rozhodla i přes bolestivé zranění opět moderovat.



Pikantní na celé věci je to, že bude moderovat pořad, který se bude věnovat zdravotnictví a právě ukončené akci Děkujeme, odcházíme. Tento čtvrtek podepsal ministr zdravotnictví Leoš Heger se zástupci Lékařského odborového klubu memorandum, jež má celou nátlakovou akci nemocničních lékařů ukončit.

Reakce pro ParlamentníListy.cz:
Kdo vyhrál? Prý všichni. Heger, bílí vyděrači i pacienti
Hájek: Vláda kapitulovala před lékaři. A teď natáhnou ruce další
Hra o zdraví skončila. Prestiž lékařů brutálně utrpěla, úpí Šťastný
SLEDUJEME téma exodus lékařů



„Byť budu mít berle a korzet, věřím, že diváci budou spokojeni. Dostala jsem stovky ohlasů, že divákům Máte slovo chybí, a proto je nechci zklamat. Všem děkuji za podporu," vzkázala přes tiskové oddělení České televize moderátorka.

DALŠÍ FOTOGRAFIE ZDE

V přímém přenosu bude na téma „exodus" lékařů diskutovat s MUDr. Martinem Engelem, MUDr. Milošem Volemanem, poslancem Markem Šnajdrem a ředitelem FN Brno MUDr. Romanem Krausem, MBA.



Lékaři z Odborového lékařskéřského klubu byli kritizováni zejména za formu protestu. Často byli pod palbou kritiky za slogan na černobílé sanitce Náš exodus, váš exitus.

Psali jsme:

Poslední pohlavek lékařům: Děti, které kvůli nim mohly umřít
Hnusné a nefér? Bulvár vyděsil čtenáře smrtí novorozeňat 
Lékaři: Čelíme štvavé kampani. A žalovat nás může každý maniak
Blesk z nás dělá teroristy, vzteká se Kubek 

Foto: Hans Štembera

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jiří Hroník

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…