Svinstvo, zbabělá vláda, řekla samoživitelka. Lituje, že tam nebyl Kalousek

04.03.2011 18:44

"To je svinstvo, co děláte! Styďte se! Jste zbabělá vláda, nic víc." Tato slova vmetla samoživitelka Kateřina Březová přímo ministru Martinu Kocourkovi (ODS) do očí v posledním pořadu České televize Máte slovo s Michaelou Jílkovou. Její vystoupení mělo na veřejnosti velký ohlas.

Svinstvo, zbabělá vláda, řekla samoživitelka. Lituje, že tam nebyl Kalousek

ParlamentnímListům.cz se podařilo hrdinku pořadu, samoživitelku Kateřinu Březovou, vypátrat.

"Jen mě mrzí, že vládu v pořadu nezastupoval ministr financí Miroslav Kalousek nebo premiér Petr Nečas. To bych si počínala ještě důrazněji a chtěla bych po nich podrobné argumenty, proč takhle postupují. Pana Kalouska považuji za hlavního viníka zadlužení naší země, a to měl ještě před volbami tu drzost posílat lidem složenku s dluhem," zlobí se nečekaná hrdinka této doby. "Nevidím důvod, proč bych se měla třeba ministra Kocourka bát. Jsem zvyklá jednat s lidmi jako rovná s rovným a neměním to jen kvůli tomu, jakou funkci kdo zastává," dodala.

Vládá páchá ekonomický terorismus

Hned po skončení pořadu začala bouřlivá diskuse přímo na stránkách České televize. Debata se přenesla i na stránky ParlamentníchListů.cz, které o pořadu informovaly.

Pro připomenutí:
Svinstvo! Styďte se, zbabělci, křičela u Jílkové samoživitelka na ministra

Samoživitelka Březová považuje plánované zvýšení DPH za extrémní a nemající obdoby nikde v Evropě. Stačilo by podle ní zvýšit sazbu o dvě tři procenta. „Někde jsem si přečetla, že počínání této vlády je ekonomický terorismus a plně se s tím ztotožňuji," říká poradkyně v ekologii a ochraně životního prostředí, které vadí především záměr vlády přesunout dopady reformy na ty nejchudší.

Při svém vystoupení musela počítat s tím, že ji lidé budou na ulici poznávat a reagovat až tak, že jí to nemusí být milé. „Tak hned po skončení pořadu jsem měla pozitivní ohlasy rodiny, blízkých i známých na Faceboooku. Když jsem byla nakupovat, tak mě oslovilo dost lidí a vesměs s příznivými reakcemi," pochlubila se ParlamentnímListům.cz Kateřina Březová.

Březová rozdrtila konkurenci 

„Myslím, že jsem beze zbytku naplnila smysl tohoto pořadu ´Máte slovo´. To je prakticky jediná možnost, jak může člověk veřejně vyjádřit nespokojenost s tím, co se u nás děje," upozornila Březová na to, že politici mají v televizích slovo skoro pořád, ale hlas těch ostatních proniká na veřejnost jen sporadicky.

Před samotným vysíláním si nepřipouštěla, že se na ni budou dívat statisíce lidí a že bude ve studiu většinou s těmi, kteří jsou na podobné prostředí zvyklí.

Jak již ParlamentníListy.cz informovaly, pořad Máte slovo s Michaelou Jílkovou byl nejsledovanějším pořadem České televize toho dne. Z dat ATO - Mediaresearch, která pro ParlamentníListy.cz zpracovala MÉDEA, a.s. ve spolupráci s MÉDEA RESEARCH, k.s. také vyplývá, že se na pořad dívalo téměř 700 tisíc diváků, což ho řadí mezi vůbec nejsledovanější díly. V době jeho vysílání si ho zvolila téměř čtvrtina všech lidí, kteří v danou chvíli seděli u televizních obrazovek.

K věci:

Šlendrián úředníků u Jílkové. Občan Drábek kýval, řešil a sliboval 

Nevídaně drsný Kalousek: U Jílkové seřval hosta i odboráře 

Foto: facebook

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jiří Hroník

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To Rakušan nechtěl: Ve věci migrace úder z nečekané strany

13:22 To Rakušan nechtěl: Ve věci migrace úder z nečekané strany

Ministr vnitra Vít Rakušan neříká české veřejnosti pravdu o migračním paktu. Tvrdí to už i koaliční …