Režisér Olmer, fanoušek VV: Slizký Škárka a prolhaná Kočí

08.04.2011 18:31

Režisér Vít Olmer byl jedním z umělců, kteří už před volbami podpořili Věci veřejné. Společně s časopisem Pražan bojoval proti starostovi Prahy 5 Milanovi Jančíkovi. Ke Kristýně Kočí a Jaroslavu Škárkovi neměl nikdy nejlepší vztah. Dnes říká, že Škárkova slizkost a polopravdy Kočí jej měly varovat. A Bárta, který rezignoval pro něj byl hrází proti lupičům typu Kalouska a Vondry.

Režisér Olmer, fanoušek VV: Slizký Škárka a prolhaná Kočí

Vít Olmer je přesvědčen, že to, co se v současné době děje ve straně je zbarveno do modra. Když mluví s lidmi, nemyslí si, že by přestali Věcem veřejným věřit. Sám dnes odstoupivšímu Vitu Bártovi věří a domnívá se, že se jej chtějí zbavit kmotři, kterým stojí v cestě.

Společně jsme bojovali proti Jančíkovi

Olmer, člověk ze "smíchovského Bronxu", si nebere příliš velké servítky. „Ano, před volbami jsem podpořil Věci veřejné a hned vysvětlím proč: znal jsem se s Jiřím Vejmělkou a s Kateřinou Klasnovou, ještě když působili jako redaktoři Pražanu a společně jsme šili proti extarostovi Prahy 5 Jančíkovi, mastodontovi, před kterým se tehdy všichni třásli. Pak jsem natočil krátké předvolební medailonky s členy VV, líbilo se mi, že proti hnusným, provařeným ksichtům z ODS a TOP 09 jsem potkal mladé, vzdělané a tehdy nadšené budoucí politiky," řekl režisér ParlamentnímListům.cz.´

##profil 1993##

SLEDUJEME téma peníze za mlčení ve VV

Takzvané pučisty Olmer odsuzuje. „To, že se  Škárka, Kočí a někteří další nechají zlanařit, navíc amatérsky průhledně do modra, mě ani ve snu nenapadlo. Jisté indicie mě měly varovat, například Škárkova umně zakrývaná slizkost a polopravdy Kristýny Kočí o jejích studiích ve Francii," prohlašuje muž, který podle scénaře předsedy VV Radka Johna natočil legendární film Bony a klid.

##profil 1240##

Vyhnaná Kočí: Johne, odstup z vnitra
Rebel Huml se raduje: Jsem volný. A Kristýnu jsem radši doprovodil
Vzteklý poslanec VV o Kočí: Podlá, úlisná, lezla Vítkovi do prd...

Kmotři se chtěli zbavit Bárty

Olmer říká, že si ve svém případě připadá, jak v Jiráskově Lucerně, kdy říká mladý vodník starému: Jak jsi starý,tak jsi hloupý. „To byl můj případ. Projíždím teď Čechy v rámci natáčení filmu o Werichovi, ten by zíral, co se u nás v Kocourkově děje,  mluvím s obyčejnými lidmi, většinou je jim jasné, že autodafé vůči VV je akce kmotrů z koaličních stran, snaha zbavit se Bárty a spol., kteří stojí v cestě jejich gangsterským snahám rozkrást ještě i to málo, co v zemi zbylo. Vondra a Kalousek, lupiči jakoby okopírovaní z pohádky „Zvířátka a Petrovští", si mnou ruce, ostatně stejně je to všechno v režii jejich partají. A na jejich vlastní lumpárny se příjemně zapomene. Vždyť, jak říkal Jan Werich: „Lidská paměť je taky bludiště - moc věcí se tam ztratí..." Tak bacha na to!", prohlašuje Olmer.

reklama

autor: Tomáš Urban

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Snídáte špatné věci. EU vám zařídí nápravu

8:44 Snídáte špatné věci. EU vám zařídí nápravu

„Co snídáte?“ Právě tuto otázku si položili v uplynulých dnech poslanci Evropského parlamentu (EP) a…