Trochu jiný rozhovor. Vlastně hodně jiný. Odpovídal Petr Cibulka

07.05.2011 21:19

JINÝMA OČIMA Zákaz komunistů? Pouze komedie, Česko ovládají ruské tajné služby, říká brněnský disident, chartista a šéf politické strany Pravý Blok Petr Cibulka, považovaný většinou veřejnosti za excentrika. Současná česká vláda pak podle něj komunisty a jejich beztrestnost přímo obhajuje.

Trochu jiný rozhovor. Vlastně hodně jiný. Odpovídal Petr Cibulka

Zákazem KSČM se v současnosti zabývá Ministerstvo vnitra, respektive tým, který dokázal dosáhnout i zrušení Dělnické strany. Návrh podal šéf senátní komise pro posouzení ústavnosti KSČM Jaromír Štětina. Domnívá se, že komunisté se stále ve své ideologii nevzdali násilných prostředků pro prosazování svých zájmů, což prý odporuje ústavě. Nápad podporuje i strana, za kterou kandidoval do Senátu - TOP 09. TOPku k tomu přimělo únorové projednávání zákona o protikomunistickém odboji ve Sněmovně, během něhož běhal z projevů komunistických poslanců Miroslava Grebeníčka a Marty Semelové mráz po zádech i Vítězslavvu Jandákovi z ČSSD. Ten během rozpravy prohlásil, že ačkoliv zákon původně podpořit nechtěl, po projevech komunistů pro něj hlasovat bude.

Zaregistruj se a vyhraj. Více informací zde

Nejvyšší satanská "Pravda a Láska"

Petr Cibulka ale považuje aktivitu senátora Štětiny za naprosto zbytečnou. "Současný návrh na zákaz tak osvědčené zločinecké rusko-české vlastizrádné protinárodní komunistické strany je 20 let po úspěšném listopadovém privatizačním puči populárního ruského tandemu nejvyšší satanské „Pravdy a Lásky" KGB/GRU pouze komedie na zmanipulování milionů politicky věčně nepoučitelných českých voličů, které má někomu přinést laciné politické body, opožděné alibi a především odvést pozornost od vlastního vládnutí," řekl Cibulka ParlamentnímListům.cz.

Stáhněte si
Celé, nekrácené a neupravené vyjádření Petra Cibulky pro ParlamentníListy.cz

Je prý zcela jedno, jestli česká justice zastoupená Nejvyšším správním soudem, rozhodujícím o zákazu politických stran, nakonec KSČM zakáže. Z komunistů prý udělá mučedníky, kteří pak mohou "se změněným vývěsním štítem" nadále usilovat o hlasy nespokojených voličů a ovlivňovat českou i evropskou politiku. "Zločiny komunismu stejně nebudou v České republice nikdy potrestány a sta tisíce jejich nevinných obětí nebudou spravedlivě nikdy odškodněny. Dodnes mají vinou všech polistopadových protinárodních kriminálních vlád političtí vězni komunismu několikanásobně nižší důchody, než jejich vlastizrádní rusko-čeští komunističtí věznitelé. O naprosto směšném odškodnění za léta věznění v nelidských podmínkách komunistických věznic a koncentračních táborů, směšném ve srovnání s dnešními platy soudců, kteří je do vězení poslali, raději ani nemluvě," argumentuje Cibulka, proč zákaz KSČM považuje za zbytečný.

K tématu:
Cibulka se pustil do šéfa ČT. Neslýchaně a ještě na půdě televize
Žijeme v kriminálním státu a v justičním teroru, myslí si Cibulka
Až budu premiér, místo policie nasadím psychotroniky, slíbil Cibulka
Máte pořád stejné totalitní myšlení, jako jste míval, osočil Svobodu Cibulka

Když se v Moskvě zlobí

Podle Cibulky komunisté nadále relativizují zločiny, kterých se stát pod jejich vedením dopustil před Listopadem. Stejný podíl viny ale má prý každá z polistopadových politických strany, které pro potrestání "těch největších zločinců" nehnuly prstem. "To ale neudělala ani jedna jediná ze všech polistopadových rusko-českých (post) komunistických pseudopolitických kriminálních parlamentních tunel stran KGB/GRU! V ochraně komunistických zločinců je jejich jednota opravdu nerozborná s komunisty! V Moskvě by se v opačném případě velice zlobili... A když se v Moskvě zlobí, jsou opravdu zlí. Moc zlí," varuje Cibulka, podle nějž je za veškerým politickým zlem třeba hledat Moskvu.


Bárta versus Nečas? Prý soupeření KGB a GRU

Spojení KGB/GRU jako hlavního hybatele české politiky používá Cibulka téměř neustále. A soupeření dvou zpravodajských agentur o vliv v Česku považuje i za důvod nedávného konfliktu ODS a Věcí Veřejných. Premiér Petr Nečas, kterého označuje za "fanatického funkcionáře fakultního výboru komunistického Hitlerjugend SSM," je prý agentem GRU, zatímco šéf Věcí Veřejných Vít Bárta na české politické scéně zastupuje prozměnu KGB.  "S presidentem Václavem „Tužkou" Klausem (KGB?) za zády ale mohou dobře řízené „Věci veřejné" nadělat ruské vojenské rozvědce GRU ve vládě ještě tolik problémů, že následné zákonité volební vítězství marxistické levice KGB/GRU bude masmediálně zmanipulovanou českou veřejností vnímáno téměř jako dar z nebes," komentuje aktuální politickou situaci Cibulka. Nový ministr vnitra Jan Kubice pak má v barvách GRU "vnitrácké pozice KGB" oslabit.


Strana s nejdelším názvem

Disident Petr Cibulka je signatářem Charty 77 a členem Jazzové sekce. Jeho velký okamžik slávy přišel v roce 1993, kdy zveřejnil seznamy agentů komunistické StB. Ty původně vycházely jako seriál v Necenzurovaných novinách, později je Cibulka vyvěsil na internet, aby je později musel stáhnout. O jejich pravosti už v dobách jejich zveřejnění mnozí odborníci pochybovali. Od roku 2000 vede Cibulka politickou stranu Pravý Blok. Zajímavostí u ní je, že její plný název tisk nezveřejňuje, zabírá totiž hned několik řádků. Cibulka totiž do názvu vepsal celý politický program, údajně proto, aby jej alespoň při volbách nemohl stát cenzurovat. Legendárním se stal jeho výrok "Vašku, jsi prase, jsi prase a hovado," adresovaný Cibulkovu bývalému příteli z disentu Václavu Havlovi, který nechal kontroverzní brněnský politik tisknout i na trička.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Petr Mašek

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To Rakušan nechtěl: Ve věci migrace úder z nečekané strany

13:22 To Rakušan nechtěl: Ve věci migrace úder z nečekané strany

Ministr vnitra Vít Rakušan neříká české veřejnosti pravdu o migračním paktu. Tvrdí to už i koaliční …