Pražští radní jmenovali nové ředitele šesti odborů

10.05.2011 13:58

Výběrová řízení na ředitele šesti magistrátních odborů z přelomu roku skončila. Pražští radní v úterý jmenovali nové ředitele šesti magistrátních odborů.

Pražští radní jmenovali nové ředitele šesti odborů

Mluvčí pražské radnice v tiskové zprávě uvedla, že radní v úterý jmenovali šéfem odboru investic Jiřího Zlatohlávka, ředitele správy a využití majetku Radka Svobodu. Odbor kontrolních investic činností bude mít na starost Irena Ondráčková.

Všichni jmenovaní úředníci působí na magistrátu i v současné době, výjimkou je Martin Ježek, který povede odbor zdravotní péče.

Šéfkou odboru sociální péče byla jmenována Hana Halová, odbor ochrany přírody povede Josef Pavlík.

Výběrová řízení město vypsalo poté, co na úřadě prosadilo reorganizační změny. Pozice museli opustit vlivní úředníci, kteří kontrolovali tok miliard korun. Mezi nimi šéf investic Jiří Toman nebo ředitel odboru obchodních aktivit Peter Ďurica.

V minulých měsících již radní vybrali ředitele odboru informatiky, public relation a kanceláře primátora. Další jmenování brzdil koaliční spor. Změna na úřednických postech se stala jedním z bodů, o kterém koalice ODS a ČSSD jednala na smírčím řízení.


Čtěte také:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mad

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ukrajina? Putin schválně brzdí. Francouzský generál mrazí

8:31 Ukrajina? Putin schválně brzdí. Francouzský generál mrazí

„Myslím, že Ukrajina postupně směřuje ke katastrofě,“ uvedl vysloužilý francouzský generál Dominique…