Kubera i Skokan si před kamerami notovali: Nahrávka je bulvár

13.05.2011 23:13

Zveřejnění nové nahrávky, na které Vít Bárta prohlašuje, že ovládá prezidenta a schází se s Obamou či Medvěděvem, napsalo další kapitolu současné vládní krize. Vít Bárta a jeho spolustraníci svorně tvrdí, že poslanec pouze machroval po vypití několika lahví vín.

Kubera i Skokan si před kamerami notovali: Nahrávka je bulvár

Zaregistruj se a vyhraj. Více info

Skutečný význam nahrávky v Událostech, komentářích na ČT diskutoval poslanec VV Petr Skokan a senátor ODS Jaroslav Kubera.

Skokan výroky svého spolustraníka sice označil za přešlap, Bártovy výroky však označil za pouhé hospodské tlachy. Skokan dodal, že by se veřejní činitelé měli takového chování vyvarovat.

Víta Bártu však modrý exhejtman Libereckého kraje nadále považuje za důvěryhodného člověka, jehož vliv ve straně v budoucnu spíše klesne.

V souladu s aktuální stranickou linií považuje Skokan zveřejňování nahrávek za účelnou diskreditaci jeho strany. "Nahrávku jsem neslyšel. Celé je to na úrovni bulváru. Je to snaha odvést pozornost od práce na banality," zlobil se poslanec před televizními diváky.

Kubera: Nemůžeme si vybrat, s kým vládneme

Za bulvární zprávu označil zveřejnění nahrávky i senátor ODS Jaroslav Kubera. "Pořizování nahrávek v soukromém bytě by měla být vyšetřena,' uvedl senátor, podle kterého je největším problémem už to, jak byla nahrávka pořízena.

Dodal, že sice nepovažuje za šťastné spolupracovat v koalici s člověkem, který v podroušeném stavu vykládá podobné nesmysly, ODS však nemá na výběr, neboť vládu nemůže sestavit z žádnou další stranou.

Čtěte také:
Venku je další nahrávka. Bárta prý donáší Klausovi a přitom jej ovládá 
Venku je další tajná nahrávka. Puč ve VV údajně naplánovala Kočí s ODS
Podle Karolíny Peake Bárta na nahrávce jenom machruje 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: qot

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…