John rozpálil ODS do běla: John se zbláznil. Véčka zavřít do ústavu

15.05.2011 20:56

Poslankyně Kristýna Kočí dostala za spolupráci od ODS 120 milionů korun. Obvinění zaznělo v televizním pořadu Otázky Václava Moravce z úst předsedy strany Věci veřejné Radka Johna. Občanští demokraté jsou pobouřeni. John se prý asi musel zbláznit a jeho strana by měla jít do blázince.

John rozpálil ODS do běla: John se zbláznil. Véčka zavřít do ústavu

Zaregistruj se a vyhraj. Více informací zde

Tvrzení Radka Johna ve veřejnoprávní televizi, že ODS zaplatila poslankyni Kristýně Kočí za spolupráci sto dvacet milionů korun, rozčílilo některé občanské demokraty. Ti už nemají zábrany a posílají Johna s celou jeho stranou do blázince.

Psali jsme:
John šokoval: Kočí dostala 120 milionů od ODS. Modří: John se zbláznil

John je blázen jen

„John už se musel úplně zbláznit. Chci věřit tomu, že jde o další z vtipů Věcí veřejných v řadě. Ve veřejnoprávní televizi v poslední době žvaní spousta zajímavých lidí spoustu hloupostí, jako pan Michálek a spol. a nic se neděje, takže další hloupost vyžvaněná v pořadu Václava Moravce zůstane v pohodě," sdělil ParlamentnímListům.cz místopředseda ODS Pavel Drobil. Pořad neviděl, ale ODS by podle něj ráda sama měla 120 milionů natož, aby je ještě někomu dávala.

SLEDUJEME téma: Nahrávka VV

Nahrávaný poslanec Paggio: Snad to ještě zachráníme
Konsternovaní odborníci: Věci veřejné? Mrtvá strana. Amatéři
Bárta útočí. Kočí vše natočí a obskočí. V režii Topolánka a Dalíka

Ať policie koná

"Vidíte a já myslel, že se pije pouze na večírcích u Víta Bárty. To není na žalobu, ale na ústavní léčbu. Zdá se, že John je další v řadě pacientů strany Věci veřejné. A teď smrtelně vážně. Ať si Radek John přestane brát do úst stranu ODS, ať označí toho, kdo mluvil v nahrávce Kristýny Kočí o 120 milionech, a žádá českou policii, ať koná. Vždyť je to bývalý ministr vnitra," rozčílil se pro ParlamentníListy.cz poslanec Michal Doktor s tím, že si na těchto slovech trvá.

Psali jsme:
Proč si mě Bárta bere do úst? diví se Dalík. Kočí prý nikdy neviděl

Bez komentáře

Český velvyslanec v USA a bývalý místopředseda ODS Petr Gandalovič zmínil, že zásadně nekomentuje vnitropolitické záležitosti.

První místopředsedkyně ODS a šéfka sněmovny Miroslava Němcová rovněž nechtěla na mediální výroky Johna reagovat. „Jsem na obědě, byla jsem v Terezíně, pořad jsem nesledovala, takže vám k tomu nemohu nic říci," řekla hned po poledni ParlamentnímListům.cz předsedkyně Poslanecké sněmovny Miroslava Němcová.

SLEDUJEME témata vládní krize a peníze za mlčení ve VV

Foto: Zbyněk Pecák

reklama

autor: Jan Rychetský

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Snídáte špatné věci. EU vám zařídí nápravu

8:44 Snídáte špatné věci. EU vám zařídí nápravu

„Co snídáte?“ Právě tuto otázku si položili v uplynulých dnech poslanci Evropského parlamentu (EP) a…