Bulvár nachytal Bartáka. Popíjel s exšéfem protikorupční policie

30.05.2011 15:15

Bulvárnímu deníku Aha! se podařilo odhalit velmi pikantní přátelský vztah. Ten podle něho existuje mezi bývalým šéfem obrany podezřelým z korupce a exšéfem protikorupční policie. Právě ta přitom možné exministrovy přečiny vyšetřovala.

Bulvár nachytal Bartáka. Popíjel s exšéfem protikorupční policie

Ač se zdá, že bývalý ministr obrany Martin Barták, který je podezřelý ze zapletení do korupčních afér týkajících se až 20miliardových armádních zakázek, a Libor Vrba, exšéf protikorupční policie, nemají nic společného, opak je pravdou.

Tváříme se radostně, vesele...

Jde zřejmě o velmi dobré přátele. Soudě tak alespoň dle zjištění deníku Aha, který je zastihl při družném hovoru ve vinárně v centru Bratislavy. Muži prý hovor, u něhož popíjeli víno, doprovázeli bujarým smíchem a přátelskými pošťoucháními rameny.

Více ke kauze ČTĚTE ZDE 

Na celém vztahu mezi oběma muži je přitom pikantní to, že právě Vrba byl z titulu své funkce odpovědný za rozplétání podivného průběhu zakázek, za něž měl být odpovědný právě Barták.

Do vyšetřování se zapojila i FBI

K rozpletení ale nedošlo. Přesto, že na Bartákovu negativní roli v těchto zakázkách upozorňovali manažeři firem, rakouští, američtí i čeští politici, a dokonce i americká vyšetřovací služba FBI.

„Vyšetřování pokračuje, k detailům se ale nebudeme vyjadřovat," vyhýbavě tehdy Vrba komentoval průběh vyšetřování. Po odchodu ze své funkce se ale stáhl se z veřejného života. Vědět o sobě tak dal až nyní. A paradoxně právě ve společnosti Bartáka.

Čtěte také:

Reprofoto Ahaonline.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jas

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

14:01 Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

Nejsou banány a jejich cena roste. V plzeňském supermarketu došla leckterým Čechům slova, případně v…