Poslanec Skokan: Jeho strana brojí proti hazardu, ale on má v domě hernu

24.06.2011 10:45

Véčkaři sice nechtějí hazard, ale to jako by neslyšel jejich poslanec Petr Skokan. V domě, který na severu Čech spoluvlastní jeho firma, totiž sídlí herna. Píše o tom dnešní Aha!

Poslanec Skokan: Jeho strana brojí proti hazardu, ale on má v domě hernu

Aby člen jedné ze stran, která brojí proti hazardu, sám hazard podporoval -  i když nepřímo - je pro bulvární periodikum lákavé sousto. Aha! totiž objevilo, že poslanec Věcí veřejných na hazardu přímo vydělává. A to přitom véčka otevřeně proti hazardu bojují. Poslanec Petr Skokan podle Aha! tím tak potvrzuje pravidlo, že Věci veřejné sice kážou vodu, ale sami pijí víno.

Firma i dům, které spoluvlastní Skokan, sídlí podle bulváru v České lípě v Havlíčkově ulici. Jenže v tom samém domě má prostory pronajaté i společnost zabývající se hazardem. Ta provozuje v domě nejen hernu a bar, ale podle místních se tu prodávají dokonce i drogy.

„Jsme z toho nešťastní. Raději tu ani nenecháváme vůz přes noc. Občas vidím, jak přijede auto, k němu se nakloní štamgast herny a něco si předávají," postěžovala si deníku žena, která bydlí ve stejné ulici. Provozovatel baru i herny Josef Novotný se prý ale se Skokanem zná již od dětství. „Znám ho od dětství," řekl deníku.

„Budu to s nájemníkem řešit. Probereme, zda tam není moc automatů," reagoval na zvědavost reportérů Skokan. Nic víc avšak pro Aha! neřekl.

„Kvůli hernám se přitom dostal do sporu už před třemi roky, kdy byl radním. Tehdy se rozhodovalo o přístupu města k automatům. On měl pochopitelně vstřícný postoj, zapomněl však kolegům ze zastupitelstva říct, že sám na nich vydělává," dodal pak bulvární deník.

Čtěte také:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: olb

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…