Magistrát vypověděl smlouvu Listům hlavního města Prahy

28.06.2011 10:31

Podle týdeníku EURO vypověděli pražští radní minulé úterý smlouvu společnosti TARDUS, která několik let vydává měsíčník Listy hlavního města Prahy.

Magistrát vypověděl smlouvu Listům hlavního města Prahy

Jak uvádí týdeník, "kontroverzní pražský podnikatel Roman Janoušek pocítil, že v hlavním městě nemusí být všechno jako za éry jemu nakloněného exprimátora Pavla Béma. Radní Prahy totiž minulé úterý schválili výpověď zdánlivě nevypověditelné smlouvy firmě Tardus, která vydávala měsíčník Listy hlavního města Prahy."

Podle EURA stojí za společností Tardus Roman Janoušek spolu s podnikatelem Michalem Voráčkem, který má podle informací magazínu vydávat i Parlamentní Listy.

"Jsou to absolutní nesmysly a bláboly. Předávám celou věc svým právníkům. K takovému odpadu, co publikovalo EURO, se nemá smysl ani jinak vyjadřovat," řekl naší redakci mediální podnikatel a poradce Michal Voráček.

Podle informací ParlamentníchListů.cz panovala ze strany magistrátu nespokojenost zejména z důvodu nízké efektivnosti distribuce Listů hlavního města Prahy.

Magistrát taky údajně v nejbližší době plánuje přesun aktivit z oblasti tisku do internetového online světa.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Toto Pavel Novotný nebude číst rád. Z ODS hřmí za kauzu Felix Slováček

17:08 Toto Pavel Novotný nebude číst rád. Z ODS hřmí za kauzu Felix Slováček

Překročil všechny meze, nemá v ODS co dělat. Známý provokatér Pavel Novotný, který je za občanské de…