Před Kočí poslanci utíkali. Chtěla spát se všemi, rozpovídal se Babák

21.09.2011 12:03

Poslanec Věcí veřejných Michal Babák se ostře pustil do své bývalé kolegyně Kristýny Kočí. V Pressklubu Frekvence 1 se dotkl jejího soukromého života, když prohlásil, že spala s výjimkou komunistů s celým politickým spektrem. Dokonce ji nařkl z toho, že trpí pohlavní chorobou.

Před Kočí poslanci utíkali. Chtěla spát se všemi, rozpovídal se Babák
Foto: Hans Štembera
Popisek: Bývalá poslankyně Kristýna Kočí

Věci veřejné nemůžou Kristýně Kočí zapomenout revoltu, která vedla k rozštěpení klubu a omezení vlivu ve sněmovně. Kočí se brání uveřejňováním interních nahrávek z porad nejužšího vedení strany.

,,Musím potvrdit, že paní Kočí uměla využívat své ženské přednosti. Samozřejmě to, že polovina Poslanecké sněmovny musela před jejími ,,vnadami" utíkat, tak to je po Poslanecké sněmovně velice známé. Dobře to možná vystihuje bonmot Mirka Kalouska, kdy na K9 se přeli o její vnady pan Gazdík s panem Tluchořem a Kalousek jen tak suše poznamenal: Kluci, proč se přete, vždyť ona vám dá stejně oboum," pronesl Babák.

,,Kromě snad klubu KSČM, co vím, to paní Kočí vzala napříč politickým spektrem. Z Věcí veřejných se jí z poslanců ale všichni ubránili," reagoval dále Babák na dotaz moderátora a spolupracovníka ParlamentníchListů.cz Luboše Xavera Veselého.

Ke Kristýně Kočí více ZDE
Kočí: Další tanečky VV a ODS, aneb slovo premiéra neplatí? Už zase?
Potvrzeno. Kočí odhalila, jak to bylo s Bátorou. Dobeš mlčí

Moderátor se dále zmínil o článku v bulváru, který se týkal fyzického zdraví poslankyně.
,,Nemohu potvrdit, že paní Kočí není fyzicky zdravá, ale kolovaly zvěsti, ale to spíš byl vtip, že ji záměrně nakazil pohlavní chorobou. Tak, aby rozložila VV," uzavřel Babák
.

Čtěte také:
Babák má vymlácené zuby. Dnes potkal toho, kdo mu to udělal
Kauza Kočí: To by byl vrchol. V médiích kolují intimnosti

,,Rozhodně si myslím, že mé soukromí není ničí starost. Určitě ne starostí pana poslance Babáka. V případě podezření, kterým "čaroděj" Babák čelí, bych se starala jenom a pouze sama o sebe. Jeho bláboly jsou stejně na zakázku superguru Víta Bárty, o kterém se veřejně ví, že za tyto služby rozdává obálky a já nemám potřebu tyto jeho lži komentovat," hájila se Kočí pro Frekvenci 1.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: azz

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Akce zakázána. Ne zrušena, zakázána. Dvojka Konečné terčem cenzury. Pátrali jsme

9:25 Akce zakázána. Ne zrušena, zakázána. Dvojka Konečné terčem cenzury. Pátrali jsme

Akce zakázána. Doslova. Plzeňsko je, zdá se, „průkopníkem“ praxe, kterou najdeme možná v padesátých …