Falešný mail: ČSNS vyhodila svého předsedu a přijala Paroubka se Šlégrem

08.10.2011 7:56

Česká strana národně socialistická (ČSNS) po zasedání své Ústřední rady vyloučila svého předsedu Karla Janka, protože zpochybnil přijetí poslance Jiřího Paroubka a Jiřího Šlégra. Oba poslance pak strana přijala. Alespoň se to tvrdí v mailu, který byl rozeslán do médií a je podepsán Ústřední rada České strany národně socialistické. Jednání se bude teprve v následujících hodinách konat, zdůraznil mluvčí strany a pravost e-mailu popřel.

Falešný mail: ČSNS vyhodila svého předsedu a přijala Paroubka se Šlégrem

V e-mailu se píše, že ČSNS označila protest svého předsedy za zvlášť odporný. „Bratr Paroubek je naděje na vstup ČSNS2005 do Poslanecké sněmovny. Rázně jsme se proto vypořádali s předsedou, který nepochopil dějinnou příležitost a trval na programových tezích národních socialistů," píše se ve vyjádření.

SLEDUJEME téma: Paroubkova nová strana

Prohlášení Jiřího Paroubka k odchodu z ČSSD:
Paroubek: Nechci být ve straně mafiánů, kterým není nic svaté. Odcházím

Paroubek vždy dokázal usměrnit novináře a zabrání devastaci ČR

Paroubek prý zabrání hospodářské, sociální a kulturní devastaci České republiky. ČSNS ho má podporovat i kvůli jeho ráznému přístupu k novinářům, „které dokázal vždy usměrnit a poučit, když psali nesmysly".

„Karel Janko nemá co dělat v naší demokratické straně a proto byl dnes hlasováním ÚR vyloučen. Naopak bratři Jiří Paroubek a Jiří Šlégr do naší strany vstoupili a zaujali čelní pozici v politice naší strany," prohlašuje prý ÚR ČSNS.

ParlamentníListy.cz se obrátily na tiskového mluvčího strany Jiřího Pondělíčka, který uvedl, že zatím o žádných změnách ve vedení strany nebylo rozhodnuto. Jednat se bude během sobotního dopoledne. Informace o případném vyloučení současného předsedy ČSNS2005 Karla Janka ale výslovně nevyvrátil. "Není to oficiální stanovisko strany a o dalším postupu se bude teprve jednat," zdůraznil Pondělíček.

Související:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vfe

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Že ji neměli rádi? Za tím bude něco jiného. Petr Žantovský tuší, co je za koncem ministryně

4:44 Že ji neměli rádi? Za tím bude něco jiného. Petr Žantovský tuší, co je za koncem ministryně

TÝDEN V MÉDIÍCH Za hodně brutální znásilnění vnímání politiky se dá brát vyjádření Heleny Langšádlov…