Černý Most v Praze plný přepadání a násilí. Vandas už se blíží

17.10.2011 20:46

V posledních měsících podle Dělnické strany sociální spravedlnosti začali být na pražské sídliště Černý Most systematicky sestěhováváni nepřizpůsobiví jedinci, často romské národnosti. V důsledku čehož se prý v lokalitě značně zhoršila situace ohledně kriminality, drog a dalších sociálně patologických jevů.

Černý Most v Praze plný přepadání a násilí. Vandas už se blíží
Foto: Hans Štembera
Popisek: Demonstrace DSSS

"Drzost a napadání starousedlíků se bohužel stalo běžnou normou chování nepřizpůsobivých na tomto jinak architektonicky krásném sídlišti. S napadením z řad cikánského etnika se měli možnost setkat zhruba před dvěma měsíci i naši kamarádi. Když naši lidé napomenuli v nočních hodinách cikány za hlasité provozování hudby a požádali je o její ztišení, tak byli napadeni skupinou cikánů, která však naštěstí v tomto případě přecenila své možnosti. Mnozí další starousedlíci bohužel takové štěstí neměli," informoval ParlamentníListy.cz tiskový odbor DSSS.

Jak strana dále uvádí, nemohla nečinně přihlížet tomu, jak stát a policie neplní své povinnosti a rozhodla se uspořádat v dané lokalitě mítink s občany. Cílem má být fakt, aby v Praze nezačaly vznikat ghetta po vzoru těch severočeských. Akce se má konat 26. října a podle organizátorů je řádně nahlášena.

Kromě tiskové zprávy obdržely ParlamentníListy.cz námět od jedné z našich čtenářek. "Měli byste se tam zajet podívat večer, dva roky jsem to na Čerňáku vydržela. Mou matku dvakrát přepadli, já jsem jim utekla. Výsledek je ten, že se vracíme do Poděbrad a denně budeme dojíždět, policajty jsem na sídlišti viděla vždycky jen v autě."

Čtěte také:


Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…