Autobusy Student Agency mají valentýnskou nabídku nejen pro zamilované

04.02.2013 9:05

Vydejte se ve dvou do evropských měst za polovinu ceny, druhý cestující totiž jede zdarma.

Autobusy Student Agency mají valentýnskou nabídku nejen pro zamilované
Foto: Hans Štembera
Popisek: Radim Jančura, majitel Student Agency

Bratislava, Londýn, Brusel, Norimberk, Paříž, Frankfurt, Kodaň, Vídeň, Milano, Amsterdam, Curych, Bern, Ženeva. To je jen krátký výčet evropských měst, do kterých se mohou cestující vypravit žlutými autobusy Student Agency v rámci akční valentýnské nabídky „Druhý jede zdarma“. Autobusy vyráží z Prahy a Brna každý den. Například z Prahy do Bratislavy mohou dva cestující vyrazit za 660 korun, v ceně je i cesta zpět.

„Pro Valentýn jsou typické aktivity ve dvou - včetně cestování,“ říká Ivana Kašická, ředitelka autobusové dopravy Student Agency. „U části regionu se toto období kryje s jarními prázdninami. Doporučujeme proto vyjet žlutými autobusy na zajímavý výlet do evropských měst, kde je i v zimě co vidět či navštívit a současně i možné využít například ještě předjarních slev k zajímavým nákupům,“ podotýká.

Hromadné jízdenky pro dvě osoby je možné zakoupit od prvního do čtrnáctého února. Jízdenky platí pro odjezdy mezi prvním a osmadvacátým únorem. „Akční nabídka se vztahuje jen na zpáteční jízdenky s návratem do deseti dnů,“ připomíná Ivana Kašická s tím, že je možné je zakoupit jen na pevně stanovené datum odjezdu nebo příjezdu a nejdou stornovat ani přerezervovat. Nabídku navíc nelze kombinovat s ostatními slevami. „Lidé by neměli s výběrem otálet, počet míst ve spojích je omezen,“ dodává.

Přehled cílových měst a cen najdete, prosím, na následujícím odkazu: http://jizdenky.studentagency.cz/cs/akcni-nabidky/podstranky-akcni-nabidky/akce-mezinarodni-linky-valentyn-2013.html

Další destinace, do kterých lze zakoupit jízdenky v akci:

Mnichov - letiště, Magdeburg, Norimberk - letiště, Frankfurt - letiště, Würzburg, St. Gallen, Helsingborg, Göteborg, Halmstad, Varberg, Venlo, Utrecht, Padova, Bologna, Florencie, Linz, Bolzano, Trento, Verona, Janov, Vídeň – letiště.

Jízdenky je možno zakoupit online, na prodejních místech Student Agency nebo u smluvních partnerů.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Marian Jurečka byl položen dotaz

Demokracie

Přijde vám demokratické někoho vyloučit ze strany a rozhodovat o tom bez toho, aniž by byl dotyčný na jednání pozván a měl možnost se hájit? A opravdu si myslíte, že to jak se vyjadřuje Svoboda je důvod, proč vám klesají preference? Já teda nevím, ale mě jste zklamali tím, jak nás necháváte na holi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Samá Afrika. A 50 Kč za kilo! Jarní nákup zvedá Čechům tlak

11:11 Samá Afrika. A 50 Kč za kilo! Jarní nákup zvedá Čechům tlak

Květák bezmála za 70 korun. Česká skleníková rajčata – 80 korun za čtvrt kila. Různé saláty mezi 35 …