Bárta: Chce se mi křičet! Pozor na Pospíšilovské manipulace

28.06.2012 10:53

Z deníku Víta Bárty.

Bárta: Chce se mi křičet! Pozor na Pospíšilovské manipulace
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vít Bárta

Redaktor Dolejš z MfD se zeptal Nečase: "Nelekli se členové ODS, že Pospíšil a Kubice dali žalobcům a policistům volnou ruku?" Proč MfD zjevně zapomněla, že sama opakovaně upozorňovala na snahu Kubiceho odvolat policejního prezidenta během tohoto roku? Tomu se neříká volná ruka, ale házení klacků pod nohy! Jak je možné, že MfD opominula to, že Pospíšil s ODS vehementně bránil výměně policejního prezidenta? Otázka Dolejšího je manipulativní a nemá s objektivní novinářskou prací nic společného!

Chci křičet, nebýt podzimního ultimáta v roce 2010, Pospíšil by se státním zastupitelstvím neudělal nic. VV rozhýbaly justici a policii, ne Kubice ani Pospíšil. A upřímně, když vidím, jak nové, zemanovské vedení státního zastupitelství v Olomouci zametá kauzu senátora Lajtocha z ODS pod koberec, včetně celého vedení radnice v Přerově pod vedením ODS a ČSSD, nejsem si jist, že státní zastupitelství jde cestou ideální.

A nakonec: glorifikovat ministra, který za Topolánkovy vlády řídil, ba chválil lidi, proti kterým v Nečasově vládě vystupuje a je za to chválen? Uznávám, že vůči Pospíšilovi nejsem objektivní, neb Pospíšilův plzeňský kmotr Jurečko se Škárkou stojí za mou nesmyslnou soudní peripetií.

Škárka mne nahrával a podvodně na mně vylákal půjčku poté, co Jurečko s Pospíšilem nakráčeli do mé kanceláře ministra dopravy a tlačili na mne, abych ovlivnil výběrové řízení na šéfa krajské ŘSD, aby politický souputník v ODS Jurečka a Pospíšila, exprimátor Plzně Rödl, nebyl šéfem ŘSD.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Vít Bárta

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Co to je? Knihu koupili, ale prodávat ji nechtějí? Miloš Zeman zakročil

15:15 Co to je? Knihu koupili, ale prodávat ji nechtějí? Miloš Zeman zakročil

Kniha Spiknutí, která byla v minulém týdnu v pražském Arcibiskupském paláci slavnostně uvedena na tr…