FOTO Kateřina Klasnová na titulce časopisu Playboy

28.03.2013 13:24

Předsedkyně poslaneckého klubu Věcí veřejných Kateřina Klasnová se objeví v dubnovém čísle pánského magazínu Playboy. Manželka předsedy strany Víta Bárty poskytla podle informací ParlamentníListy.cz magazínu rozhovor, který je avizován již na titulní stránce chystaného dubnového čísla.

FOTO Kateřina Klasnová na titulce časopisu Playboy
Foto: Playboy
Popisek: Kateřina Klasnová na titulce časopisu Playboy

Kateřina Klasnová je manželkou Víta Bárty, který je vlivným poslancem Věcí veřejných a v lednu byl zvolen jejich předsedou. Sama Klasnová vykonávala funkci místopředsedkyně strany a od loňska působí jako předsedkyně véčkařské poslanecké frakce. Vystudovaná teoložka patří k výrazným tvářím Poslanecké sněmovny, kde v letech 2010- 2012 vykonávala rovněž funkci místopředsedkyně.

Před volbami v roce 2010 patřila ke skupině véčkařských žen, které se nechaly částečně odhalené vyfotografovat do propagačního kalendáře strany. Slogan „Volte naše holky“ pomohl straně do Poslanecké sněmovny i do vlády. „Véčka“ mimo jiné zaujala často neortodoxním marketingem. 

Playboy je pánský časopis, založený roku 1953 Hughem Hefnerem jako firma Playboy Enterprises, Inc. Je to měsíčník se zajímavými informacemi z oblasti módy, sportu, nejnovějších technických vymožeností, luxusního zboží, cestování, automobilismu a s profily významných osobností a rozhovory s nimi.

Je však také (a především) synonymem pro erotické fotografie žen, mnohdy z řad velmi známých osobností. Časopis Playboy vychází v mnoha jazykových mutacích téměř po celém světě. V České republice se prodává od roku 1991. Jedním z jeho šéfredaktorů byl dokonce spisovatel Arnošt Lustig.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

14:01 Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

Nejsou banány a jejich cena roste. V plzeňském supermarketu došla leckterým Čechům slova, případně v…