Hučín je duševně narušený člověk. Nebere ho ani BIS, doufají komunisté

11.05.2011 7:51

Je nutné rozpustit KSČM! Přestože podobná vyjádření Vladimíra Hučína nechávají komunisty klidnými, zůstávají ve střehu a komentáře na sebe nenechají dlouho čekat. Předseda poslaneckého klubu KSČM Pavel Kováčik je nejdrsnější. Hučína považuje za duševně narušeného. Ani ostatní komunisté se ale nenechají zahanbit.

Hučín je duševně narušený člověk. Nebere ho ani BIS, doufají komunisté

Disident, antikomunista a bývalý kapitán Bezpečnostní informační služby (BIS) Vladimír Hučín se pro ParlamentníListy.cz vyjádřil, že je nutné rozpustit Komunistickou stranu Čech a Moravy. Ne kvůli předlistopadové době, ale ohledně trestné činnosti, kterou prováděla ještě před nedávnem.


Zaregistruj se a vyhraj. Více info


Podle něj je totiž namočena do bombových útoků a udržuje styky s ruskými tajnými službami. Ředitel BIS Jiří Lang ho však nezprostil mlčenlivosti, takže nemůže svědčit u soudu. A co na to komunisté?

Podrobněji:
Zákaz komunistů: Důkazy jsou, ale... Štětina doufá

Je to psychopat

"Domněnky pana Hučína už nezajímají snad ani BIS, tak proč by měly zajímat nás. Tyhle řeči nás nechávají chladnými. Kecá odjakživa a kecat bude dál. Možná je trošku duševně narušený nebo je jeho vědomí příliš posunuto nenávistí," řekl ParlamentnímListům.cz předseda poslaneckého klubu KSČM Pavel Kováčik. Podobné smýšlení má i o ostatních protikomunistických bojovnících jako Jaroslav Štětina či Martin Mejstřík.

Psali jsme:
Disident Hučín: Kubiceho lidé se chovali jak estébáci

"Jde o typově podobné lidi, kterým nenávist zatemňuje objektivní pohled na věc a ubírá i na demokratičnosti postojů a pohledů. Jedenadvacet let po převratu dost významná část české společnosti komunisty volí nejen do parlamentu, ale i do krajů, měst a obcí a tito lidé chtějí svými snahami zmíněnou část české společnosti vyloučit z veřejného života," zlobí se na antikomunisty Kováčik.

"Jeho konstrukce by na denním světle neobstály. Hučín hýří konspiračními teoriemi a smyšlenkami. Nedokážu si představit, jak se soudruzi v Přerově plíží šerem a roznáší nějaké trhaviny. Navíc vidí špiona v každém roští. Ti zahraniční se nelegitimují, ani nejsou evidováni. Příslušná legislativa postihla bývalé agenty StB, ale agenty jiných rozvědek ne. Když s někým mluvím, tak neodhadnu, jestli zrovna nejde o agenta," zmínil pro ParlamentníListy.cz komunistický poslanec Jiří Dolejš s tím, že Hučín asi KSČM nepoloží a je otázka, proč si nerozumí se současným vedením BIS.

K tématu:
John Bok natvrdo: Komunisté musí prostě vychcípat
Dolejš: Štětina umí jen jedno. Točit dokola 'Zrušte komunisty'
Komunisty už zrušit nemůžeme. Je příliš pozdě, pění Jandák

Hučín začíná zase hučet

Ve stranickém deníku Haló noviny vyšel článek s názvem Hučín začíná zase hučet. V něm se členové KSČM vyjadřují k jeho výrokům v ParlamentníchListech.cz. „Tvrzení Vladimíra Hučína, podle něhož KSČM byla v Přerově zapletena do teroristických bombových útoků a napojena na ruskou tajnou službu, je zcela nepravdivé a absurdní. Opakovaně už dříve uváděl tyto nepravdivé údaje, které prošetřila policie, a případ odložila. KSČM předá záležitost k řešení právníkům," zareagovala vedoucí mediálního úseku KSČM Věra Žežulková.

Podobně se ohradil i Ladislav Mlčák, předseda OV KSČM v Přerově, kde Vladimír Hučín žije. „Nemá význam se k Hučínovým demagogickým výrokům vůbec vyjadřovat, protože je to blbost. Nezakládá se to na pravdě," prohlásil v článku jednoznačně.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jan Rychetský

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jejda, pirátské špinavé prádlo. „Řežou se mezi sebou.“ V Praze problém až u soudu

4:44 Jejda, pirátské špinavé prádlo. „Řežou se mezi sebou.“ V Praze problém až u soudu

Prozradil pirátský poradce Petr Beneš z pražského magistrátu citlivé informace protistraně, s níž se…