Jiří Vyvadil: Miloši, ustoupit nesmíš! Není kam

22.05.2013 9:27

Blog Jiřího Vyvadila k profesuře Martina C. Putny.

Jiří Vyvadil: Miloši, ustoupit nesmíš! Není kam
Foto: Archiv JV
Popisek: Advokát Jiří Vyvadil

 

Ona zvláštní skupina obyvatelstva, pokládající se za její kulturní či intelektuální elitu a vyznačující se zpravidla mimořádně hrubými výroky typu : hnědá a rudá prasata vynesla lháře Zemana na prezidentský úřad, což byl laskavý výrok kulturního mága českého filmu Jana Hřebejka, či nyní  vysoce kulturní výrok: katolické buzny zdraví….snad největšího současného veřejného exhibicionisty Martina Putny…hysterické výkřiky Věry Čáslavské při prezidentské volby, výroky Jana Krause o souloži prezidenta s jeho dcerou, až paranoidní vystupování nikým nezvaného Vetchého na tiskových konferencí ÚSTR nám chce opět vnutit, že ten jejich svět je ten správný a my tupí a obyčejní nemáme právo je kritizovat.
 
Masáž médií, hystericky pokřikující Zlatuška, někteří vrcholní funkcionáři ČSSD volící Schwarzenberga prezidente.   Totální masáž.  Prezidentská kampaň pokračuje.
 
Nejde o Putnu, jde o nás, o ty obyčejné, šedivé, kteří chápeme ,že normy elementární slušnosti platí pro každého jednoho z nás, a tím spíše pro ty, kteří si nárokují, že jsou něco vyššího a kteří s despektem nahlížejí na nás obyčejné smrtelníky.
 
Profesor je vrcholem akademické důstojnosti.
 
Putna jistě může dělat skvěle předvolebního  šaška, dovedu si jej dokonce představovat, že se bude i někde obnažovat. Verbálně tak již činí. Jako politik např. za TOP 09 jistě bude triumfální. A lidi se střídavě budou chechtat i plakat či zuřit. Ale lhostejný jistě nebude.
 
Ale Miloši, profesorem  se stát nesmí.
 
Není kam ustoupit.
 
Vyšl ona blogu iDnes, publikováno se souhlasem autora.
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Názory, ParlamentniListy.cz

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jejda, pirátské špinavé prádlo. „Řežou se mezi sebou.“ V Praze problém až u soudu

4:44 Jejda, pirátské špinavé prádlo. „Řežou se mezi sebou.“ V Praze problém až u soudu

Prozradil pirátský poradce Petr Beneš z pražského magistrátu citlivé informace protistraně, s níž se…