Kníže posílá do ulic mládežníky. Budou vás přemlouvat, abyste ho volili

12.11.2012 7:52

Možná už brzy potkáte na ulici mladého muže či ženu v červené ušance, kteří se s vámi dají do řeči na téma prezidentských voleb v Česku. Půjde o lidi z týmu prezidentského kandidáta Karla Schwarzenberga, kteří budou mít za úkol debatovat s občany a vysvětlovat postoje ministra zahraničí coby možného nástupce Václava Klause.

Kníže posílá do ulic mládežníky. Budou vás přemlouvat, abyste ho volili
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministr zahraničních věcí Karel Schwarzenberg

Ministr zahraničí, předseda TOP 09 a kandidát na prezidenta republiky Karel Schwarzenberg odstartoval další fázi své předvolební prezidentské kampaně. Do ulic měst a obcí vyrazí třicítka jeho "vyslanců", kteří budou zájemcům vysvětlovat postoje prezidentského kandidáta a debatovat se spoluobčany. Půjde o mladé lidi, kteří budou mít nasazenou charakteristickou červenou ušanku. A co mají Schwarzenbergovi emisaři říkat, popisuje pondělní Právo.

Mluvte, jak vám zobák narostl

"Abychom byli důvěryhodní, musíme říkat pravdu a nenechat se zmást. Musíte mluvit na rovinu a normálním jazykem, jak vám zobák narostl. Nesnažte se přizpůsobit profesionálním moderátorům. Berte, prosím, každého člověka vážně," žádal své emisary kandidát na prezidenta.

Mladí lidé mají zavítat do hospůdek, obchodů nebo na různé akce, kde budou vysvětlovat postoje Karla Schwarzenberga jako možného příštího prezidenta republiky. 

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jejda, pirátské špinavé prádlo. „Řežou se mezi sebou.“ V Praze problém až u soudu

4:44 Jejda, pirátské špinavé prádlo. „Řežou se mezi sebou.“ V Praze problém až u soudu

Prozradil pirátský poradce Petr Beneš z pražského magistrátu citlivé informace protistraně, s níž se…