Kratší přestávky na školách? Nesmyslný nápad ministra Dobeše, tvrdí senátor

15.01.2012 6:55

Stínový ministr školství a senátor Marcel Chládek (ČSSD) zkritizoval další z nápadů ministra školství Josefa Dobeše (VV). Debatou o zkrácení přestávek prý jen odvádí pozornost od problémů v resortu. Zvláště od otázky čerpání dotací z EU.

Kratší přestávky na školách? Nesmyslný nápad ministra Dobeše, tvrdí senátor
Foto: Richard Beneš
Popisek: Škola v Lišťanech

Jedna ze čtenářek serveru ParlamentníListy.cz vystupující pod přezdívkou Josefka Nováková, chtěla od stínového ministra školství a senátora Marcela Chládka (ČSSD) slyšet, co soudí o nápadu ministra školství Josefa Dobeše, který uvažoval o zkrácení přestávek na školách o polovinu. Přinášíme senátorovu odpověď.

Ministr jen odvádí pozornost od svých problémů

Chládek má za to, že je to nesmyslný nápad, kterým ministr Dobeš jen zastírá problémy ve svém resortu, odvádí od nich pozornost. Senátor má na mysli především otázku pomalého čerpání peněz ze strukturálních fondů EU.

„Podle mého názoru chtěl tímto návrhem ministr školství Josef Dobeš pouze odvést pozornost od svého problému s nečerpáním strukturálních fondů z EU. Tomu nasvědčuje také rychlost, s jakou tento svůj nesmyslný nápad stáhl,“ napsal čtenářce senátor.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

14:01 Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

Nejsou banány a jejich cena roste. V plzeňském supermarketu došla leckterým Čechům slova, případně v…