LG: Kampaň Life’s good získala cenu Mobile of the Day

08.01.2013 10:42

Inovativní kampaň LG v oblasti sociálního marketingu získala ocenění od webu Favourite Website Awards.

LG: Kampaň Life’s good získala cenu Mobile of the Day
Foto: LG
Popisek: LG

Globální kampaň „Life’s Good“ společnosti LG získala cenu od webu Favourite Website Awards (FWA), který od svého založení v roce 2000 oceňuje inovace a kreativitu v mobilním prostředí, včetně stránek adaptovaných pro mobilní telefony, prohlížečových her a chytrých aplikací.

„Ocenění od Favourite Website Awards si nesmírně vážíme,“ říká Martin Malý, tiskový mluvčí LG Electronics. „Protože jsme nechtěli ochudit ani Čechy o tuto možnost, připravili jsme in-house lokalizovanou aplikaci. A celou řadu dalších podobných kampaní chystáme i v tomto roce.“

Kampaň Life’s Good (www.LifesGoodLG.com) využívá nejnovějších online technologií, které mají spotřebitele pobavit. Je velice úspěšná a neunikla pozornosti nespočetného množství médií po celém světě. LG ji odstartovalo v listopadu 2012 v Koreji a v České republice; po Novém roce ji rozšířilo do téměř 40 zemí.

Hlavní osobou kampaně je Min-woo Hwang, známý také pod pseudonymem Little Psy. Tento mladý tanečník se stal nesmírně populární díky hitu posledních týdnů – videu Gangnam Style. Hudbu pro tuto kampaň nahrála kanadská pop-rocková kapela The Moffats.

„Aplikaci http://www.lifesgoodlg.com/?lan=cs během měsíce a půl shlédly tisíce unikátních uživatelů, přičemž téměř více než 600 lidí video nasdílelo na sociální sítě Facebook a Twitter. Úvodní teaser video Life´s good s malým PSY http://www.youtube.com/watch?v=hRfSDPToKo0 vidělo na LG CZ YouTube kanálu téměř 20 000 lidí,“ říká Martin Malý.

Poslední interaktivní online kampaň společnosti LG s názvem Mission 3D běžela od dubna minulého roku a nedávno vyhrála zlatou cenu na 2012 Korea Advertising Awards.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jejda, pirátské špinavé prádlo. „Řežou se mezi sebou.“ V Praze problém až u soudu

4:44 Jejda, pirátské špinavé prádlo. „Řežou se mezi sebou.“ V Praze problém až u soudu

Prozradil pirátský poradce Petr Beneš z pražského magistrátu citlivé informace protistraně, s níž se…