Ministr Kuba mluví k byznysmenům: Temelín dostaví ten, kdo dá zakázky Čechům

28.02.2012 10:10

Temelín by měla dostavět ta společnost, která zapojí co nejvíce českých firem. Ministr to prohlásil na dnešním setkání s podnikateli Euro Business Breakfast, kde spolu jednali o situaci českých exportérů.

Ministr Kuba mluví k byznysmenům: Temelín dostaví ten, kdo dá zakázky Čechům
Foto: Redakce
Popisek: Ministr průmyslu a obchodu Martin Kuba

Ministr průmyslu a obchodu Martin Kuba (ODS) dnes vystoupil jako hlavní řečník na setkání s podnikateli Euro Business Breakfast. Hlavním tématem se stala otázka podpory českých exportérů. V této souvislosti přišla řeč také na dostavbu Temelína. Ministr zdůraznil, že by se české firmy měly na této dostavbě podílet.

„Nebojím se říkat, že na dostavbě Temelína by měly participovat české firmy,“ prohlásil ministr. Dle toho, zda Areva, Westinghouse či Atomstrojexport nabídnou českým firmám podílení se na dostavbě, by podle Kuby mohl být vybrán vítěz tendru o celkovou dostavbu.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: lp, mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

14:01 Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

Nejsou banány a jejich cena roste. V plzeňském supermarketu došla leckterým Čechům slova, případně v…