Ministr životního prostředí navštívil Jablonec

21.01.2013 18:46

Primátor Petr Beitl přijal dnes ve své pracovně ministra životního prostředí Tomáše Chalupu. Ministr navštívil Jablonecko na pozvání senátora Jaroslava Zemana a primátora Jablonce nad Nisou Petra Beitla.

Ministr životního prostředí navštívil Jablonec
Foto: Stavbarokulibereckehokraje.cz
Popisek: Rekonstrukce budovy Muzea skla a bižuterie, Jablonec nad Nisou

Program pana ministra začal již ráno v Liberci u 31. brigády radiační, chemické a biologické ochrany, pak pokračoval v Albrechticích návštěvou společnosti Detoa. Hlavním bodem odpoledne bylo setkání se starosty mikroregionu Tanvaldsko a diskuse na téma cestovní ruch ve vztahu k životnímu prostředí v oblasti CHKO Jizerské hory. „Turistika je pro náš region velmi důležitá a setkání s ministrem Chalupou přineslo cenné poznatky a informace,“ komentoval setkání primátor Petr Beitl. „Hovořili jsme o různých možných způsobech financování i o rozvoji a zkvalitňování turisitcké infrastruktury a z pohledu zásahů do přírody,“ prozradil Beitl.

V pracovně primátora proběhlo krátké přivítání v Jablonci nad Nisou. Ministr životního prostředí Tomáš Chalupa se obdivoval kráse jablonecké radnice a zajímal se o problematiku vysídlení jabloneckých obyvatel po druhé světové válce. Podepsal se také pamětní knihy města.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mestojablonec.cz

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

30 000 Kč pokuta za zákaz Ukrajincům. Mezitím další rvačka. „Policie ČR nepřijela.“

8:46 30 000 Kč pokuta za zákaz Ukrajincům. Mezitím další rvačka. „Policie ČR nepřijela.“

Ukrajincům vstup zakázán, demolují nám diskotéku. Tak se nedávno vyjádřil IMC Music Club ve východoč…