Poslední rozhovor Václava Klause v úřadu prezidenta sledovalo přes půl milionu diváků

07.03.2013 10:59

Česká televize přinesla ve středu večer poslední rozhovor s Václavem Klausem ve funkci hlavy státu. Jeho sledovanost dosáhla 550 tisíc diváků, což odpovídá počtu, kteří v neděli po poledni zasedají pravidelně k Otázkám Václava Moravce.

Poslední rozhovor Václava Klause v úřadu prezidenta sledovalo přes půl milionu diváků
Foto: Repro ČT
Popisek: Končící prezident Václav Klaus při rozhovoru v ČT

Exkluzívní rozhovor končícího prezidenta zařadila Česká televize do svého vysílání ve středu od 21 hodin pod názvemVáclav Klaus 10 let prezidentem ČR“. Na úvod hodinového rozhovoru mu Jakub Železný položil otázku k letos vyhlášené amnestii, ale řeč se točila i kolem nynější situace v ODS a Klausovu vztahu k jeho předchůdci Václavu Havlovi.

Z dat ATO - Mediaresearch, která pro ParlamentníListy.cz zpracovala MÉDEA, a.s. ve spolupráci s MÉDEA RESEARCH, k.s. vyplývá, že rozhovor s Václavem Klausem sledovalo celkem 550 tisíc diváků (389 tisíc na ČT1 a 161 tisíc na ČT24) při podílu na sledovanosti 14,3 procenta. Pro srovnání poslední Otázky Václava Moravce sledovalo první březnovou neděli po poledni 557 tisíc diváků (344 tisíc na ČT1 a 213 tisíc na ČT24).


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jih

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

14:01 Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

Nejsou banány a jejich cena roste. V plzeňském supermarketu došla leckterým Čechům slova, případně v…