Program freeSATu nově obohatí Animal Planet v HD kvalitě

18.12.2012 13:48

Do nabídky freeSATu, značky patřící evropskému lídrovi v oblasti poskytování televizních služeb UPC DTH S.a r.l., přibude kanál Animal Planet v HD kvalitě. Kanál provozuje společnost Discovery Networks.

Program freeSATu nově obohatí Animal Planet v HD kvalitě
Foto: UPC
Popisek: Logo společnosti UPC

Od 17. prosince se Animal Planet v HD rozlišení stane součástí HD balíčku a diváci si tak budou moci užít sledování tohoto kanálu v nejvyšší kvalitě. Současně se spuštěním nového kanálu se UPC DTH stalo největším poskytovatelem obsahu společnosti Discovery Networks v České republice (a současně také na Slovensku, v Maďarsku a Rumunsku).

„Stali jsme se největším poskytovatelem obsahu Discovery Networks ve střední Evropě a jsme rádi, že posilujeme nabídku o další velmi kvalitní kanál jako je právě Animal Planet HD, a to v lokálních jazycích,“ říká Magnus Ternsjö, výkonný ředitel UPC DTH S.à r.l. „Díky tomu máme v nabídce již většinu kanálů produkovaných společností Discovery Networks.“

Animal Planet HD je kanál vysílající ve formátu 1080i, což je zlatý standard pro HD, se stereo zvukovou stopou v českém jazyce. Díky jedinečnému požitku ze zvuku a videa přibližuje tento kanál život v divočině, prezentuje reálný obraz přírody a vtahuje diváky do skutečně dojemných příběhů, plných emocí a vášní, ve kterých figurují nejnebezpečnější predátoři vedle domácích mazlíčků. Program Animal Planet HD se v České republice vysílá od března roku 2011.

„Předplatitelé mohou vychutnat téměř celé portfolio kanálů Discovery Networks, včetně dvou kanálů v HD kvalitě. Jsem si jist, že v takovém portfoliu najdou hodně vzrušujího a kvalitního obsahu,“ říká Olgierd Dobrzynski, Country Manager Discovery Networks pro střední Evropu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

30 000 Kč pokuta za zákaz Ukrajincům. Mezitím další rvačka. „Policie ČR nepřijela.“

8:46 30 000 Kč pokuta za zákaz Ukrajincům. Mezitím další rvačka. „Policie ČR nepřijela.“

Ukrajincům vstup zakázán, demolují nám diskotéku. Tak se nedávno vyjádřil IMC Music Club ve východoč…