S kartou Platinum získají klienti KB klenot mezi platebními kartami

09.02.2013 9:20

Klienti Komerční banky mohou nově získat kartu PLATINUM, jednu z nejprestižnějších karet na trhu. PLATINUM přináší unikátní výhody nejen držitelům, ale i jejich rodinným příslušníkům.

S kartou Platinum získají klienti KB klenot mezi platebními kartami
Foto: Archiv
Popisek: Komerční banka - logo

Prestižní kartu PLATINUM MasterCard vydává Komerční banka již od roku 2008. Embosovanou kartu s automatickým splácením čerpaných prostředků lze využívat i pro bezkontaktní placení drobných částek.Novinka PLATINUM Visa tak kompletuje současnou nabídku prestižních karet Komerční banky.

PLATINUM Visa je platební kartou pro nejnáročnější klienty Komerční banky. Klient využívá své finanční prostředky z běžného účtu vedeného u KB, může si nastavit individuální limity přesně dle svého přání. S vysokou mírou prestiže jsou spojeny také nadstandardní služby, jako jsou celosvětové asistenční služby Lifestyle, které má držitel k dispozici po celý rok, 24 hodin denně, nebo členství v klubu Priority Pass, které umožní klientům vstup do letištních salónků po celém světě a užívat si pohodlí a klidu při cestování 1.

„Karta PLATINUM pochopitelně nabízí i další výhody. Unikátní je především cestovní pojištění, jehož limity odpovídají prestiži produktu. Nedílnou součástí je i ochrana golfového a lyžařského vybavení a pojištění vybavení pro obchodní cesty, které zahrnuje například notebook nebo mobilní telefon. Pojištění pochopitelně kryje nejen riziko odcizení, ale také poškození těchto věc“, upřesňuje Pavel Filipi, manažer Produktů a služeb KB.

Se službou Lifestyle se klient může spolehnout na vysoce nadstandardní asistenční služby, díky nimž je možné velmi snadno zajistit si rezervací letenek, hotelů či míst v restauracích po celém světě, najít řemeslníka pro běžné opravy v domácnosti, pomůže při stěhování či zajistí asistenční služby pro motoristy, ať už se nacházejí kdekoli na světě.

S kartou PLATINUM je spojen jediný roční poplatek za vedení karty. Ostatní běžné služby, jako jsou výběry z bankomatu KB i ostatních bank v ČR i v zahraničí, dotazy na zůstatek nebo změna PIN jsou poskytovány zcela zdarma.

Přehled základních výhod platební karty PLATINUM Visa:

  • prestižní platební karta s mezinárodní platností a řadou doplňkových služeb
  • nadstandardní pojistný program nejen pro držitele, ale i rodinné příslušníky
  • osobní asistenční služba Lifestyle
  • členství v klubu Priority Pass pro vstup do více než 600 letištních salónků po celém světě
  • jediný roční poplatek za vedení karty, výběry z bankomatu po celém světě zdarma

1) nezahrnuje použití karty Priority Pass – vstup 27 USD za 1 osobu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

14:01 Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

Nejsou banány a jejich cena roste. V plzeňském supermarketu došla leckterým Čechům slova, případně v…