TV Nova pořádala hon na první dámu. Zemanová reportérům ujela

19.03.2013 11:20

Manželka prezidenta Miloše Zemana je poměrně plachá, pokud se jedná o média. Ivanu Zemanovou se přesto televize Nova pokusila požádat o rozhovor. Nepodařilo se a první dámu kvapem odvezlo auto z dosahu novinářů.

TV Nova pořádala hon na první dámu. Zemanová reportérům ujela
Foto: Hans Štembera
Popisek: Na Pražském hradě proběhla inaugurace nového prezidenta Miloše Zemana

Štáb televize Nova se chtěl s Ivanou Zemanovou setkat během oběda v restauraci ve středních Čechách. Štáb ale k autu ani nedošel a dveře se rychle zavřely. Auto pak odjelo pryč.

Auto odvezlo Zemanovou z dosahu televizního štábu

Redaktorka TV Nova se pokusila auto s Ivanou Zemanovou dohnat, ale při dodržování dopravních předpisů nemohla uspět. Vrátila se tedy do restaurace, aby zjistila, jaké jídlo by si Zemanová objednala.

"Jestli se rozhodla žít takhle v ústraní, tak je to její taktika. Teď je to samozřejmě čerstvé, ale za dva tři měsíce to média budou muset vzít jako hotovou věc, že prostě Ivanku Zemanovou nedostanou před kamery," komentoval na webu tn.cz odborník na etiketu Ladislav Špaček.

Zemanovy ostrovy pozitivní a negativní deviace

Ani nový prezident nemá média příliš v lásce. Ve svém inauguračním projevu označil některá z nich za ostrovy negativní deviace, proti kterým hodlá během svého úřadování bojovat. Mezi tyto „ostrovy“ zařadil také kmotrovské mafie a neonacistické bojůvky.

Podporovat Zeman naopak hodlá "ostrovy pozitivní deviace". Zařadil k nim osobnosti, které přinášejí zemi prospěch. "Jsou to mimo jiné podnikatelé baťovského typu, kteří reinvestují své zisky do oblasti svého podnikání a novými investicemi tak vytvářejí nová pracovní místa, snižují nezaměstnanost a řádně platí daně do státní pokladny," uvedl Zeman.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vfe

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Akce zakázána. Ne zrušena, zakázána. Dvojka Konečné terčem cenzury. Pátrali jsme

9:25 Akce zakázána. Ne zrušena, zakázána. Dvojka Konečné terčem cenzury. Pátrali jsme

Akce zakázána. Doslova. Plzeňsko je, zdá se, „průkopníkem“ praxe, kterou najdeme možná v padesátých …