Topkařský poslanec Polčák má problém s policií

11.02.2013 7:31

Stanislav Polčák, poslanec a předseda sněmovního ústavněprávního výboru, člen hnutí Starostové a nezávislí a příslušník společného poslaneckého klubu TOP 09 a Starostové, je v hledáčku policie. Ta ho podezírá z trestného činu porušení povinnosti při správě cizího majetku. Informuje o tom Aktuálně.cz a deník Insider.

Topkařský poslanec Polčák má problém s policií
Foto: Hans Štembera
Popisek: Stanislav Polčák

Podle informací deníku Insider zkoumaly úřady přes půl roku finanční operace na účtech, které jsou spojené s Polčákovou advokátní praxí, firmou BJP Klánovice a dalšími společnostmi. Dospěly k tomu, že jde o vážný případ a zahájily proto oficiální vyšetřování.

Trestný čin

"V dané věci jsme zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu porušení povinnosti při správě cizího majetku, kdy v tuto chvíli probíhají výslechy jednotlivých osob a shromažďování důkazů," potvrdil Insideru mluvčí pražské policie Tomáš Hulan.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Akce zakázána. Ne zrušena, zakázána. Dvojka Konečné terčem cenzury. Pátrali jsme

9:25 Akce zakázána. Ne zrušena, zakázána. Dvojka Konečné terčem cenzury. Pátrali jsme

Akce zakázána. Doslova. Plzeňsko je, zdá se, „průkopníkem“ praxe, kterou najdeme možná v padesátých …