VÍME PRVNÍ Fotbaloví fanoušci v Plzni půjdou s Veřejnými zájmy a Úsvitem do voleb

07.08.2014 13:01

Veřejné zájmy budou v Plzni kandidovat s podporou Iniciativy za levnější MHD, spolku P-FANS a Úsvitu přímé demokracie, potvrdilo pro ParlamentníListy.cz hned několik členů hnutí Veřejné zájmy.

VÍME PRVNÍ Fotbaloví fanoušci v Plzni půjdou s Veřejnými zájmy a Úsvitem do voleb
Foto: plzen.eu
Popisek: Plzeňská radnice

Lídrem této kandidátky se stala Dita Portová, dvojkou je předseda Roman Bakala, reprezentant PFANS, spolku plzeňských fotbalových fanoušků. Mezi hlavní body jejich programu patří levnější MHD a bezpečné město. Jména dalších kandidátů včetně volebního programu budou zveřejněna v nejbližších dnech. Stejně tak budou zveřejněna jména Úsvitu, který se podle našich zjištění do koalice rovněž přidal.

"Úsvit nemá za Plzeňský kraj poslance a chci, aby jsme řešili problémy lidi i zde, tak jsme si mimo svého Středočeského kraje, vzal na starost i kraj Plzeňský. Mám radost, že má kandidátka v Plzni skvělé lidi z řad Veřejných zájmů, Úsvitu a fanoušků plzeňského fotbalu, který dělá čskému fotbalu čest. Teď zabojujeme maximálně o úspěch", řekl ParlamentnímListům.cz poslanec Úsvitu Marek Černoch.

Podle interních výzkumů, které pro město Plzeň mají ParlamentníListy.cz k dispozici, se šance koaličního hnutí pohybují až kolem deseti procent.

Kdo je Dita Portová?

Dita Portová je česká politička, bývalá místopředsedkyně Strany Práv Občanů ZEMANOVCI.  Vystudovala obor ekonomika terciární sféry na Fakultě ekonomické Západočeské univerzity v Plzni V letech 1993 až 2000 pracovala jako referentka u Západočeské energetiky, a. s. Pak krátce působila na pozici ekonomické náměstkyně v Masokombinátu Klatovy, a. s. Následně od roku 2003 do roku 2006 se živila jako ekonomická ředitelka společnosti XAVEROV, a. s. a od roku 2006 do roku 2008 jako referentka ve firmě XAVERgen, a. s. V roce 2009 se stala ekonomickou ředitelkou Šumavského masokombinátu, a. s.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

14:01 Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

Nejsou banány a jejich cena roste. V plzeňském supermarketu došla leckterým Čechům slova, případně v…