VÍME PRVNÍ Ransdorfa převezli v bezvědomí do nemocnice

22.01.2016 13:44

Europoslanec Miloslav Ransdorf (KSČM) byl hospitalizován. Podle informací ParlamentníchListů.cz byl politik převezen do Institutu klinické a experimentální medicíny (IKEM) v Praze. Informaci potvrdila vedoucí Ransdorfovy kanceláře Helena Suchá. Odpoledne Miloslav Randsdorf zemřel.

VÍME PRVNÍ Ransdorfa převezli v bezvědomí do nemocnice
Foto: Daniela Černá
Popisek: Europoslanec Miloslav Ransdorf vysvětloval "švýcarskou kauzu"

Miloslav Ransdorf, poslanec Evropského parlamentu za KSČM, byl v pátek kolem poledne převezen do pražského IKEMu. Podle informací, které ParlamentníListy.cz získaly, byl europoslanec v bezvědomí, což nasvědčuje, že jde o vážné zdravotní problémy. Skutečnost, že byl europoslanec v bezvědomí, potvrdil redakci zdroj z jeho blízkého okolí.

Informaci o hospitalizaci potvrdila pro ParlamentníListy.cz vedoucí jeho kanceláře Helena Suchá. Nechtěla nicméně dále komentovat, o co přesně se jedná. „Ano, byl hospitalizován,“ sdělila bez dalších podrobností.

O Ransdorfovi je známo, že je diabetik. Když byl v prosinci zadržen ve švýcarské bance a následně držen ve vazbě, stěžoval si, že mu švýcarští policisté nebyli schopni poskytnout inzulín, ačkoliv jej měl ve svém voze jen několik ulic od policejní stanice. Ransdorf, kterému bude v únoru 63 let, je dlouholetým předním činitelem KSČM.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Radim Panenka, Lukáš Petřík

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

14:01 Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

Nejsou banány a jejich cena roste. V plzeňském supermarketu došla leckterým Čechům slova, případně v…