Vondra vydal knížečku svých úspěchů. Nejspíš za vaše peníze

29.11.2012 7:20

Ministr obrany Alexander Vondra sepsal na závěr svého působení brožurku, ve které zhodnotil své úspěchy ve funkci. Knížečku na „rozlučkové“ tiskové konferenci rozdávali novinářům jeho spolupracovníci. Na dotazy po ceně této sebepropagace však ministr neodpověděl.

Vondra vydal knížečku svých úspěchů. Nejspíš za vaše peníze
Foto: Hans Štembera
Popisek: Alexandr Vondra.

„Když někdo odchází, bývá zvykem, aby vyjmenoval své úspěchy,“ vysvětloval Vondra. „Já jsem se v Americe naučil, že to má být za prvé, za druhé, za třetí, a ne za první až za dvacáté, jak je zvykem u nás,“ pokračoval.

„A protože úspěchů je samozřejmě hodně, tak jsem vám tady na rozloučenou připravil malou brožurku, která shrnuje práci za dva a půl roku,“ představil ministr dílko. O některých úspěších se poté s novináři hádal, například tvrdil, že se mu podařilo vyřešit otázku stíhaček. „Poslední nabídka je finančně výhodnější, než byla v létě,“ tvrdí.

Když bylo ministerstvo dotazováno na cenu brožurky, která byla vydána v nákladu 1200 kusů, podle deníku Právo neodpovědělo.  


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ukrajinci, co nejsou zubaři. Ale pustí je na vás. „Prý je ohlídají.“

5:30 Ukrajinci, co nejsou zubaři. Ale pustí je na vás. „Prý je ohlídají.“

Sněmovnou schválená senátní novela má umožnit, aby stomatologové ze zemí mimo Evropskou unii měli je…