Případ odposlechu Kočí odložen. Poslankyně si stěžuje

17.07.2011 20:13

Policie odložila případ štěnice v bytě poslankyně Kristýny Kočí poté, co nezjistila, kdo odposlech do jejího bytu přinesl. Kristýna kočí už kvůli tomu kontaktovala svého právníka, který v pondělí podá proti odložení policejního vyšetřování stížnost.

Případ odposlechu Kočí odložen. Poslankyně si stěžuje

„Zítra podává můj právník stížnost spolu s žádostí o nahlédnutí do spisu, na které mám coby poškozená ze zákona právo," uvedla vyloučená poslankyně z VV Kristýna Kočí.


Kočí se pro stížnost rozhodla poté, co vyšlo najevo, že byly vymazány záběry z bezpečnostních kamer, které pachatele natočily a mohli přispět k jeho odhalení. Záznamy podle slov policie nelze obnovit, zjistit totožnost člověka, který štěnici přinesl, už se možná nepodaří.

SLEDUJEME témata: Nahrávka Kočí a Vládní krize  

Odposlouchávací zařízení v bytě, který se nachází v budově ministerstva pro místní rozvoj, nalezla bezpečnostní agentura 11. dubna. Podle stavu baterie přitom vyšetřovatelé zjistili, že byla nainstalována koncem března, pár dní poté, co Kočí od Víta Bárty obdržela půl milionu v obálce.

Více:
Spiknutí v ODS: Co vše Kočí potvrdila a pak popřela

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jhe

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…