Topfun spustil spolupráci s novými strategickými partnery

17.06.2012 10:11

Společnost Topfun Media, a.s., ve spolupráci se svými partnery pořádala tiskovou konferenci na téma zahájení spolupráce s novými obchodními partnery a oznámení dostupnosti služeb Topfun Media v dalších zařízeních, v sálu Gold Class multikina CineStar v Praze – Anděl dne 14. června 2012.

Topfun spustil spolupráci s novými strategickými partnery
Foto: topfun.cz
Popisek: Internetová videopůjčovna Topfun

Na své tiskové konferenci, společně se svými obchodními partnery, Topfun představil zahájení spolupráce se slovenskými operátory Orange a Telekom v provozování služby VOD společností Topfun Media. V nabídce tak noví partneři budou mít filmovou kolekci Topfun, kterou Orange zařadí do svého Fiber TV a Telekom do služeb Magio TV.

Jako dalším strategickým partnerem Topfun Media byla představena společnost On Demand Group Londýn, která se specializuje na dodávky video obsahu filmových distributorů napříč celým světem. Topfun Media tak startuje s dvěma dalšími filmovými studii – vedle Warner Brothers a Universal představí filmovou nabídku 20th Century Fox a Sony Entertainment. Rozšíří svůj výběr i pro služby SVOD – Topfun Nonstop a Topfun Start.

Společnost Nagra oznámila MS PlayReady zabezpečení filmového obsahu služeb Topfun pro mobilní zařízení s operačními systémy Android a iOS.
Topfun spustil nový balíček předplatného, který slouží jako ochutnávka služeb Topfun. Služba se jmenuje Topfun Start, obsahuje 50 filmů za cenu 49Kč/2EUR za měsíc. Balíček se bude z cca 1/3 měsíčně aktualizovat. Topfun Start je určitý odrazový můstek k přechodu na Topfun Nonstop, který obsahuje stovky filmů za cenu 189Kč/měsíc, případně zákazníci Topfun sáhnou na nejnovější filmy majors studií.

Topfun Media dále oznámila, že od 1.7.2012 budou služby Topfun dostupné, vedle chytrých TV Samsung, jako Topfun aplikace i v TV dalších výrobců - Philips, LG, Sharp, Panasonic, GoGEN a Hyundai. VoD služby společnosti Topfun tak budou dostupné ve všech chytrých TV největších a nejdůležitějších výrobců na českém a slovenském trhu. Po úspěšném spuštění aplikací pro zařízení s operačním systémem iOS a Android, Topfun spustil svou aplikaci i pro mobilní zařízení Windows Phone.

O společnosti Topfun Media

Společnost Topfun Media a.s. je provozovatelem největší internetové videopůjčovny působící v České republice a Slovenské republice. Topfun si klade za cíl nabídnout svým zákazníkům co nejširší škálu filmů všech filmových studií a distributorů. Topfun je nejdéle působící videopůjčovnou na tomto teritoriu. Služba odstartovala 15.6.2006 a za to dobu Topfun navázal strategická partnerství se 9 IPTV partnery, webovými portály, TV společnostmi a filmovými studii. Svůj obsah nyní dodává na Topfun 50 poskytovatelů z řad distributorů, producentů a filmových studií jako jsou například Universal Pictures, Warner Bros, 20th Century Fox a Sony Entertainment. Topfun nabízí své služby prostřednictvím webu, IPTV sítí, na službě Smart TV společnosti Samsung, Philips, LG, Sharp, Panasonic, GoGEN, Hyundai, přenosných zařízení s operačním systémem Android, iOS a Windows Phone, satelitním přijímači Humax a další.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ceskamedia.cz

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…