Era otevřela již sedmdesáté Finanční centrum

29.09.2012 17:24

Distribuční síť Ery se během září rozrostla o další 4 obchodní místa. Nová Era finanční centra se nachází v Mariánských lázních, Přerově, Blansku a také v Olbrachtově ulici na Praze 4. Klienti Ery a Poštovní spořitelny tak mají k dispozici už 70 Era finančních center po celé České republice. Do konce letošního roku dojde ke zprovoznění ještě dalších 4 poboček.

Era otevřela již sedmdesáté Finanční centrum
Foto: erasvet.cz
Popisek: Era

„Nové Era finanční centrum na Praze 4 disponuje mimo standardní výbavy také depozitním bankomatem, který umožňuje klientům peníze nejen vybírat, ale i vkládat na účet. Pobočka se nachází v těsné blízkosti stanice metra Budějovická, tudíž jde o velice frekventovanou oblast. Jsme přesvědčeni, že vkladový bankomat zde bude hojně využíván a ušetří našim klientům spoustu drahocenného času," říká Vlasta Dolanská, výkonná ředitelka Obchodu a distribuce Poštovní spořitelny.

Až do konce září je na všech pražských a řadě dalších Era finančních centrech po celé České republice spuštěn projekt Era eScribe, díky kterému mohou neslyšící a sluchově postižení pohodlně sledovat odpovědi klientského pracovníka na monitoru počítače. Stačí, aby si zákazník o tento přepis požádal, a pracovník pobočky se telefonicky spojí s přepisovatelem, kterého zajišťuje Česká unie neslyšících. Oba účastníci rozhovoru tak mají jistotu, že neslyšící klient dostal všechny potřebné informace a správně jim porozuměl.

 Součástí všech nových Era finančních center je také samoobslužná zóna, tzv. Era point, který se začal postupně zavádět na konci loňského roku. Jde o unikátní přístroj s připojením na internet, na němž si klienti i neklienti mohou vyřídit své potřebné záležitosti v elektronickém bankovnictví nebo získat informace o produktech. Era point ocení hlavně ti, kdo plně neovládají elektronické bankovnictví, protože pracovníci Finančního centra jim jednoduše předvedou a vysvětlí, jak ovládat účet, jak zadat příkaz nebo jak se podívat na historii. Finanční centra vybavená Era Pointem jsou označena speciálním piktogramem (viz. obrázek).

Era finanční centrum    Adresa    Otevírací doba
 Mariánské lázně     Chebská 15     9:00 – 12:00 / 13:00 – 17:00
 Praha     Olbrachtova 1946/64     9:00 – 12:00 / 13:00 – 17:00
 Blansko     Rožmitálova 12     9:00 – 12:00 / 13:00 – 17:00
 Přerov     Wilsonova 17     9:00 – 12:00 / 13:00 – 17:00

Era jde cestou zjednodušování produktové nabídky a maximálně se zaměřuje na požadavky dnešního klienta. Jejím cílem je poskytnout srozumitelné, praktické, dostupné a funkční služby, které se bez ostatních zbytečností přizpůsobí potřebám zákazníků.

Era a Poštovní spořitelna jsou obchodní značky Československé obchodní banky, a. s.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

13:04 ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

Už jen necelý měsíc mohou žáci základních a středních škol posílat videa do soutěže „Vím proč“ o nej…